Mennyi lehet az órabére?
Megfogalmazás kérdése. Például: Szeretnénk, ha eljönne, bla..bla.. Milyen összeggel kárpótolhatjuk az idejét?
Nem hiszem, hogy megsértődne. Vagy visszautasítja, vagy mond egy számot. :)
Utolsón jót vidultam, bár valamelyest igaza van...
Amúgy, az első válaszoló korrekt volt.
Ha így megírod, biztos válaszol.
G.
Attól függ,kiről van szó...Annak idején a gimis magyartanárunk megkereste az egyik kortárs magyar költőnőt,mert ő volt a tananyag a magyar fakton,és semmit nem talált az életrajzával kapcsolatban az interneten amit leadhatott volna az órán.Csupán néhány adatra volt kíváncsi,az illető azonban elég erős elutasítást tanúsított (finoman szólva)...
Szerintem ha azt a kérdést teszed fel amit az első válaszoló írt,nagy eséllyel kapsz rá választ (nálunk sajnos nem így történt,bár az illetőtől csupán egy válasz e-mailre számítottunk).Ha a meghívott személy nem fogad el pénzt,mindenképpen illik valamilyen ajándékkal kedveskedni neki.
21/L
Értem, szóval túl sokat kérnek. :))
Nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem mivel egy író valahol tanító is, ráadásul ez egy reklámlehetőség, hogy többet adjon el, ezért én a helyükben a benzin, stb. költségen felül óránként párezernél többet nem kérnék. De ez tényleg csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!