Mennyi lehet az órabére?

Figyelt kérdés
Kortárs írót szeretnék meghívni a diákjaimhoz, vajon mennyi lehet az órabére? Nem szeretnék kínos helyzetbe kerülni, jó ezt előre tudni.

2011. aug. 29. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Megfogalmazás kérdése. Például: Szeretnénk, ha eljönne, bla..bla.. Milyen összeggel kárpótolhatjuk az idejét?

Nem hiszem, hogy megsértődne. Vagy visszautasítja, vagy mond egy számot. :)

2011. aug. 29. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kortárs író? Szerintem 2 doboz cigiért elmegy.
2011. aug. 29. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Utolsón jót vidultam, bár valamelyest igaza van...

Amúgy, az első válaszoló korrekt volt.

Ha így megírod, biztos válaszol.

G.

2011. aug. 29. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ,kiről van szó...Annak idején a gimis magyartanárunk megkereste az egyik kortárs magyar költőnőt,mert ő volt a tananyag a magyar fakton,és semmit nem talált az életrajzával kapcsolatban az interneten amit leadhatott volna az órán.Csupán néhány adatra volt kíváncsi,az illető azonban elég erős elutasítást tanúsított (finoman szólva)...

Szerintem ha azt a kérdést teszed fel amit az első válaszoló írt,nagy eséllyel kapsz rá választ (nálunk sajnos nem így történt,bár az illetőtől csupán egy válasz e-mailre számítottunk).Ha a meghívott személy nem fogad el pénzt,mindenképpen illik valamilyen ajándékkal kedveskedni neki.

21/L

2011. aug. 30. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem véletlen tettem fel a kérdést.Még szépen fogalmazni is tudok, de érdekes tényekkel szembesültem.
2011. aug. 30. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Túl sokat kérnek?
2011. aug. 30. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Talán nem, hiszen a művészeti értékek teljesen más tarifába esnek, lehet hogy ennyi az értéke. Tény, hogy egy neves gimnázium mégsem engedheti meg magának. A kért összeget nem szívesen tüntetném fel a pályázatomban, ugyanis mértéktelennek tartom. Ezért lennék kíváncsi arra, ti hogyan gondolkodtok erről.
2011. aug. 31. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Értem, szóval túl sokat kérnek. :))

Nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem mivel egy író valahol tanító is, ráadásul ez egy reklámlehetőség, hogy többet adjon el, ezért én a helyükben a benzin, stb. költségen felül óránként párezernél többet nem kérnék. De ez tényleg csak egy tipp.

2011. szept. 1. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!