Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért támadják Kornis Mihályt?...

Miért támadják Kornis Mihályt? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Tudtommal lesz egy előadás sorozata, és érdekelne, hogy milyen infó gyűjthető be róla előzetesen. Mennyire akarjam, kell nekem hallanom őt. :-)
2011. aug. 21. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. aug. 21. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Amúgy voltál, vagy valakik volt már előadásán?

Én abban bíznék, hogy nem keveri bele a politikát, egy talán pszichológiai hangvételú előadásba.

A téma amit meghírdetett érdekes, de ezek a kijelentései, gyülölködései elbizonytalanítanak.

Az előadás alcímei: Ki vagyok én, Az élet tanítása,Krízis kezelés,Önvalónk tiszetlete,párkapcsolatok,stb.

De ez angyon eltér arról, azzal kapcsolatban amiket a politika mezsgyéjén mond. A politika nem érdekel, de vajon mennyire szavahihető így egy ember, emnnyire bízzam benne? Sok kérdés merül fel bennem.

Volt már bárki is az előadásán?

2011. aug. 22. 07:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ma 07:06

Hol tart előadást? Egyáltalán nem buta ember, szóval nyugodtan be lehet ülni az előadására. Hogy veszett kutyává válik, ha politikára terelődik a szó, az más kérdés. Ezzel egyébként nincs egyedül az országban. Szóval nyugodtan lehet olvasni és hallgatni. Csak tudni kell, hogy nem független és nem elfogulatlan. Mint ahogyan senki sem az.

2011. aug. 22. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Most nincs nálam az újság. Aszem nem is írja, hol tartja az előadásokat. Rövid motivációs levelet kér, hogy miért jelentkezem.

Árat sem ír, de gondolom nem ingyenes, és azt sem írja hány szombat délelőttöt vesz igénybe. Szombatonként 10-13 között lesz.

A témáról már írtam...

köszönöm a segítséged.

Most beszéltem vele levélben, és azt írja megírja a részleteket.

ha tudok már valamit, akkor érdekel esetleg?

Mellesleg biztosított, hogy politika nem kerül szóba. :-)

Na így azért már másabb :-)

2011. aug. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!