Nem tudom eldönteni hogy hol lenne érdemesebb anglisztikát tanulni: PPKE-n vagy Károlin? Kiváncsi vagyok a véleményekre és tapasztalatokra
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 16:36
2/12 A kérdező kommentje:
számitottam erre a válaszra..nagyon nehéz mostanában jó szakot választani,föleg ha humán beállítottságú valaki..szóval a "jólfizető" szakok,állások kilőve.de ha van jobb ötleted megírhatnád :) mondjuk már mindegy,beadtam a jelentkezésem februárban.
2011. jún. 2. 17:30
4/12 A kérdező kommentje:
és a kettő közül?:D
2011. jún. 2. 19:00
5/12 anonim válasza:
nézd, lehet h parasztság ezt mondani, de sztem ne két rossz közül próbálj választani. rendben van hogy anglisztikát tanulsz, de az ilyen szakokat (is) csak a legjobb helyeken érdemes elvégezni, különben nincs túl sok lehetőséged az előrelépésre a karrieredben. én is az eltére szavazok.
6/12 anonim válasza:
második kérdésedre válaszolva: ha én humán beállítottságú lennék, pszichológiára vagy társ. tudra (szociológia, politológia stb.) mennék.
7/12 anonim válasza:
"ha én humán beállítottságú lennék, pszichológiára vagy társ. tudra (szociológia, politológia stb.) mennék"
Azok közel sem "humán" beállítottságú szakok. Ha valaki humán beállítottsággal műveli ezeket a tudományokat, abból születnek a lila ideológiai dumák.
8/12 A kérdező kommentje:
pszichológiára lehetetlen bekerülni..ha nem 100 százalékos az összes érettségi stb.
szívesen mentem volna de nem vettek volna fel,mérnöknek sem megyek hiszen az első héten kibuknék,szóval marad a humán,a btk és az anglisztika :)
2011. jún. 4. 16:43
9/12 anonim válasza:
"Azok közel sem "humán" beállítottságú szakok. Ha valaki humán beállítottsággal műveli ezeket a tudományokat, abból születnek a lila ideológiai dumák."
Ez az első szótól az utolsóig úgy hülyeség, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!