Mi kell ahhoz hogy valaki rossz emberré váljon?
Figyelt kérdés
Vagyis az a kérdésem hogy ,milyen dolgok sorozatának kell szerintetek bekövetkezni ahhoz ,hogy egy rendes becsületes kedves ember úgy megváltozzon ,hogy akár gyilkoljon is ha érdeke épp érdeke úgy kívánja.2011. máj. 30. 22:28
1/7 anonim válasza:
Szerintem a bosszú is lehet egy ok.
2/7 anonim válasza:
Velem úgy történt, hogy Palpatine kancellár a tanítványává fogadott.
3/7 anonim válasza:
Mióta elhagyott a barátnőm 4 év után, egy igazi kretén f*sz lettem. Nem vicc. Előtte kedves, aranyos voltam, most egy bunkó állat.
4/7 anonim válasza:
valami drasztikus változás, ahogy előttem is írták szerelmi csalódás, vagy a kényszer, ha az élete forog veszélyben, akkor az ember bármire hajlandó.
5/7 anonim válasza:
Egy nagy adag frusztracio, amit a South Park 15 evfolyamanak 4. epizodja szerint a tul kicsit T.M.I okoz ("adjusted penis size"). [link]
(kotelezo epizod, az egyik legjobb south park resz)
6/7 anonim válasza:
át kell értékelnie magában a jó és a rossz fogalmát.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a kudarcok, csalódások, frusztrációk teszik rosszá az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!