Ha esküvőszervező szakra akarok menni akk célszerű andragógiára menni?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy most sokan hülyének néznek de psizhológusi végzettséggel ilyen területen lehet vmit kezdeni vagy inkább maradjak a művelődészervezőnél? Továbbá úgy hallottam,hogy az andragógián oktatott tantrágyak között pszichológia is van.Ez igaz?2011. ápr. 7. 15:58
1/2 anonim válasza:
elte-pepszi lesz ebből már látom :)
1. azért az andragógia az nem pszichológusi végzettség, csak azért, mert a felvi.hu megemlíti az andragógia alapszakon azt a szót, hogy "pszichológia"
2. pszichológia azért kicsit keményebb
szerintem ehhez inkább gyakorlat és kapcsolat kellene, sem mint diploma
az andragógia szakot meg nem igazán veszik ma már komolyan...
2/2 anonim válasza:
Nem értem,hogy az esküvők megszervezésének mi köze lenne a pszichológiához.Szerintem is inkább tapasztalat és ismeretség kell az ilyesmihez,nem diploma.Amúgy a művelődésszervező (andragógia) szak sem ilyen végzettséget ad,inkább kulturális és közösségszervező programokat szerveznek,terveznek,bonyolítanak le.Ezzel a végzettséggel elmehetsz pl.egy helyi művelődési házba programfelelősnek.Lássuk be, az esküvő nem számít kulturális programnak.Azért egy esküvő megszervezése egész másféle tudást igényel,de főleg tapasztalatot a szakmában és a hozzá tartozó ágazatok képviselői közül sem árt ha van az embernek ismerőse (virágos,étterem,zenekar stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!