Mert gondolom ott tartotta a pénzét. Svájcot senki nem támadja meg mert ott van az összes ország dugi pénze.
2011. febr. 26. 22:09
2/8 Jason Becker válasza:
Szerinted miért?
Én úgy gondolom azért maradhatott semleges, mert a mai napig ott öszpontosul a PÉNZ! És azért neki erre nyilván nagy szüksége volt. Ennél nyilván van részletesebb magyarázat...van még elképzelésem, de nem akarom, hogy letiltsanak. Nagyon "finoman" fogalmaztam! :)
2011. febr. 26. 22:14
3/8 anonim válasza:
Ezek igazak, amiket írtak. De az is hozzátartozik, hogy Svájc nagyon erős. 24 óra alatt az egész férfi lakosságot tudják mozgósítani, mert mindenki otthon tartja a fegyverét, amit a seregtől kap a kiképzés után. És azt hiszem évente egy-két hét újraképzés van. De akkoriban biztos így volt. A hegyivadász csapataik nagy gondot okoztak volna a németeknek. Minek szórakoztak volna velük, hogyha azok semlegesek akartak maradni, és nem volt stratégiailag fontos hely?
2011. febr. 26. 22:26
4/8 anonim válasza:
Na igen, azért a hegyek közötti szűk hágókon egy pár rakétavetős katona hetekig, de akár hónapokig is fel tudna tartani egy offenzívát :)
Elindul a menetoszlop, bumm, kilövik az első járművet, arrébb mászik, megebédel. Addigra a németek eltakarítják a romot, járhatóvá teszik az utat, ő meg odalő mégegyet. (By Bodor :D)
2011. febr. 26. 22:35
5/8 anonim válasza:
by Bodor? Bodor Gy. ?
Egyébként volt, hogy berepült néhány német repülőgép Svájc hegyei közé. A svájci pilóták lazán nekivezették őket a hegyeknek... beszálltak alacsonyan, nagy sebességgel az általuk ismert hágók közé... a németek nem ismerték annyira :-D
2011. febr. 27. 00:35
6/8 anonim válasza:
Első meghaltam a röhögéstől! Aztán meg a másodikon is! Meg tanulságosak is voltak. A többi válasz meg nagyon érdekes, tiszta dokumentum film! Köszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!