Miért ilyen gonoszak az alacsony emberek?
előmenetel szempontjából nem.
ismerek sok alacsony vezető beosztású férfit.
viszont kevesebb nő jut nekik.
Na pont itt mutatkozik meg leginkább, ha egy alacsony ember vezető beosztásba jut, iszonyú gonosszá válik, szemben egy magas emberrel, aki jó fej és igazságosabb a beosztottaival.
Köszönöm mindenkinek, aki eddig válaszolt mindenki válaszát hasznosnak értékelem, bármit is írt.
Az az ötletem, hogy az alacsony emberek megpróbálják a termetüket kompenzálni azáltal, hogy "mandinka harcosnak" állítják be magukat. Azaz kérlelhetetlen, gonosz, ellentmondást nem tűrőnek, kemény legénynek.
Persze, ez nem általánosítható.
02-15 10:37
A magasabb szebb. Ez van, nem tehetek róla. Nem logikus, de a társadalom általános ítélete az, hogy aki magasabb, az "előkelőbb", és ha férfi, akkor pedig abszolúte jobbak az esélyei a nőknél, mint egy alacsonynak. Egy 190 cm magas és egy 170 cm magas férfi között ég és föld a különbség: egy hülye, unalmas 190 centis is vonzóbb, mint egy szellemes, okos, rendes 170 cm-es. Mivel a 170 cm-es, ha jó fej, akkor csak "aranyos" lesz, nem pedig vonzó. Míg egy bunkó 170 cm-es csak bunkó, a bunkó 190 cm-es pedig "határozott". Az egyetlen eszköz, amivel a magasság hiányát kompenzálni lehet, természetesen, a pénz.
02-15 15:18
Kompenzáció, úgy bizony. Ahogy a nők is vezető pozícióban borzalmasak, mert ők is kompenzálnak.
Ez egy óriási baromság öcsém!
Nem attól gonosz valaki, hogy alacsony te f*sz!
Az az ember aki frusztrált, ha olyan helyzetbe kerül (hatalom) könnyen gonosszá válhat.
A társadalom és te is tehetsz ellene, hogy ilyen alapon nem teszel különbséget, nem bántod meg embertársaidat.
Én 191 cm vok és sztem az alacsony emberek nem gonoszok! Ha meg irigyek akkor kapják be, mert amikor pl beb*szom a fejem a buszon a kapaszkodóba akkor én is lennék alacsony:D
Szal sztem nem értelmes a kérdés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!