Ez tehetség? (többi lent-)
A jegy nem mérvadó.
"5. [szóköz] oszt[ály]. óta 4-[es][szóköz]5[kötőjel]ös helyesírás[om][szóköz]:)[pont] [A ][Nagy M]agyartanár[nincs kötőjel]nak [meg helyett pedig] lehetelen ilyet mutatni[pont] [Nagy Ő] nem ilyen típus[pont] [Nagy E]gyszer mutattam neki[vessző][hol van az alany? Segítség: {vers}] össze-vissza kiabál[t, múlt idő jele][pont] :( [Nagy N]em lehet kérni a kritikáját. [<== Értelmetlen mondatfelépítés. Talán "Kritikája használhatatlan, vagy nem megfelelő."].
Gondolom több magyartanár is van az iskolában, esetleg őket is felkereshetnéd.
Ha jó verset írsz, azt egy magyartanár képes értékelni. Különben az, hogy verset írsz ennyi idősen, nem feltétlen tehetség. Ahhoz az is kell, hogy jó legyen.
Esetleg írj ide párat, hadd olvassuk el :)
itt van egy : mi a szeretetről szól:
Te vagy nekem minden
Szívemben egy isten
Élő angyal előttem
Minden mit eddig hittem.
Szívem ne keresd máshol
Nézz körbe akárhol
Szívem nálad van már rég
Lelkem tüze egyre jobban ég.
Te érted ég szívem
Csak érted élek azt hiszem
Ember tud szép nevet adni
Mert téged úgy hívnak: Fanni
Fontos vagy nekem
Ezt úgy hívják szerelem?
Mire jó a szerelem
Ezt meg kell még értenem.
Hűűűűűűűűűűűha, te aztán tényleg nagy tehetség vagy.
Köbö minden 12-13 éves kislány ilyeneket ír.
Csak a te szókincsed egy kicsit tágabb, ennyi.
Azért ne pisild össze magad a versed gyönyörétől.
Szerintem 13 éves korhoz képest gyenge... Én 2 verset írtam eddig (az egyiket angolul), mindkettő olyan 7-8 versszak körül van. Szóismétlés nem nagyon található benne, a tiedben viszont az első, a második és a harmadik versszakban is előkerült a szívem(ben) szó...
Az én fejemben többször is elkezdődik megfogalmazódni egy vers, de sokszor nem bontakozódik ki. Nekem már ovis korom óta nagyobb a szókincsem, mint másoknak, azért, mert sokat olvasok. Szerintem tedd ezt, DE! Ne szerelmes regényeket olvass! Inkább vicceseket, esetleg krimisebb jellegűeket, olyanokat is lehet, amik diákok életéről szólnak. Azzal sokat gazdagodhat a szókincsed.
Ez volt a szigorú "zsűrizés". Ha könnyen venném, akkor csak annyit mondanék: Egész jó...
De szerintem negatív véleményből tudsz okulni, ellentétben a pozitívakból. :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!