Szervál kérdése:
Olyan városnevek kellenének amiben benne van a Kun és a Jász. Tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
Töriórára kéne mert most tanulunk róla.Vagyis a kunokról.Beütöttem a Googleba hogy: Jász, és Kun találtam6-7 darabot nem tudtok egy pár darabot írni?2010. dec. 16. 15:32
1/5 anonim válasza:
Jászárokszállás, Jászkisér, Jászberény, Kiskunmajsa, Kiskunlacháza, Kiskunfélegyháza, Jászárokszállás, Jászapáti, Jászfényszaru, Kiskunhalas
2/5 anonim válasza:
Kiskunfélegyháza
Kiskunhalas
Kiskunmajsa
Kunhegyes
Kunszentmárton
Kunszentmiklós
Jászapáti
Jászárokszállás
Jászberény
Jászfényszaru
Jászkisér
Ezek a városok, ha sima települések is jók, akkor szerintem neten keress mondjuk egy postai irányítószám listát, és keresgélj ott.
3/5 anonim válasza:
A Google-ba beadod, hogy "Kiskun", "Nagykun", "Jász" - és már ki is irja az össszes ilyen helységet.
5/5 A kérdező kommentje:
utcsó--> xD
2011. ápr. 3. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!