Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekem Orbán Viktor nem tűnik...

Nekem Orbán Viktor nem tűnik sem pszichopatának sem nárcisztikusnak mint ahogy Gyurcsány vagy Magyar annak tűnik. Mégis miért tartják ugyanolyannak mint ezt a két figurát?

Figyelt kérdés

Szerintem Orbán Viktor teljesen normális hazafias értékrenddel rendelkezett csak a sok utálkozás itthon az ellenzék és brüsszelben az euridióták részéről megtörte.

De semmiképp sem nárcisztikus vagy pszichopata, igazi patrióta. Persze ő sem tökéletes és esendő mint minden ember és segített a cimboráinak ilyen olyan szerződések elnyerésében. De ez általános politikusi jellemző.

ma 14:46
 1/7 MDaniel98 ***** válasza:
44%
Nem hiszem, hogy pszichopata, de hogy nárcisztikus az fix.
ma 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Akkor miért ment el Indiába gyógyítóhoz pár hete egy agyturkaszhoz? Teljesen roncs agyilag Orbán.
ma 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Orbán egy mentálisan beteg ember betegesen rémült hatalmának elvesztésétől. Azért nem tűnik annak, mert kívülről nagyon nehéz megállapítani. Gyógyszerezéssel felügyelettel elcsitítható lenyomható. De amikor stressz éri akkor erős kitörések jellemzőek rá.

Nyugodt ápolói környezetet ajánlanék neki, legkevésbé egy ország vezetését és annak széjjelbarmolását.

ma 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó, kérdező, a fideszes lélekbúvár. A fogalom amit keresel, tardív diszkinézia.
ma 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl fiatal vagy és nem találkoztál élőben pszichés betegségben szenvedő emberrel.
ma 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg teljesen normálisnak néz ki...

[link]

ma 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:
ma 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!