Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az adott tudósoknak, történész...

Az adott tudósoknak, történészeknek nem tűnik fel, hogy a németek nem csinálhattak szappanokat a zsidókból a II. világháború alatt, elvégre ha a nácik undorodtak tőlük, nem mosakodtak volna velük?

Figyelt kérdés
2024. máj. 1. 10:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
Úgy tudom, már a hivatalos narratíva szerint sem valid a szappan/lámpaernyő mese.
2024. máj. 1. 10:57
 2/27 UlfOrmson ***** válasza:
96%
Egy (valamirevaló) történész sem állít ilyet, ez csak egy városi legenda
2024. máj. 1. 11:04
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Megbízható forrás ilyet nem állít.
2024. máj. 1. 11:07
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Városi legenda, német ellenes propaganda, nem több. Egy hiteles történész se állít ilyet.
2024. máj. 1. 11:09
 5/27 anonim ***** válasza:
88%
Állítólag lámpaernyőket, könyvborítókat meg ilyesmiket is készítettek emberi bőrből, de az előkerülteket újabban megvizsgálták DNS-vizsgálattal, mindről kiderült, hogy állatbőr.
2024. máj. 1. 11:40
 6/27 MDaniel98 ***** válasza:
90%
Én ezt csak konteós körökből hallottam vissza, történésztől nem olvastam, pedig túl vagyok bár II.Vh témájú könyvön.
2024. máj. 1. 11:45
 7/27 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Tények. Wikipédia, tudom... De megbízható forrásból valóak az infók, amiket bemásoltak.

2024. máj. 1. 11:52
 8/27 A kérdező kommentje:

Konkrétan az érdekel, ha a nácik undorodtak a zsidóktól és utálták őket, használták volna?

Szexuálisan megtették, arra jók voltak nekik a zsidó/cigány/néger nők. Szörnyű.

2024. máj. 1. 11:54
 9/27 anonim ***** válasza:
83%

egyrészt a nácik a tisztaság megszállottai voltak, számokra az, hogy mocsokból csinálnak valamit, ami tisztaságot hoz különösen kedves gondolat lett volna. úgyhogy az érvelésed nem áll meg.

másrészt a szappankészítéshez zsír kell, az meg nem volt koncentrációs tábor lakóin, úgyhogy inkább ezért nem merült fel a dolog.

harmadrészt hajra például szükségük volt, abból csináltak szövetet, takarót, zoknit és más dolgokat.

negyedrészt lámpaernyő is létezett, de az csak amolyan hobby volt egy két ember számára.

2024. máj. 1. 11:56
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
#7: Az egyik nem náci volt,a másiknál szappanról nem esik szó.
2024. máj. 1. 12:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!