Ha beszöksz a Bohemian Grove-ba, lelőhetnek?
márc. 20. 15:09
1/8 anonim válasza:
Hát az tuti, hogy nem fognak életben hagyni. Inkább valószínű, hogy te leszel az aznapi vadászat egyik célpontja.
2/8 anonim válasza:
Nézd meg ezt a horrort, szerintem ez inspirálta:
3/8 A kérdező kommentje:
1
Honnan jön ide a vadászat?
márc. 20. 17:20
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lelőnének. Úgyis nehéz beszerezni áldozatokat. Ajándék leszel nekik.
5/8 MDaniel98 válasza:
Nem kísérleteznék ilyenekkel a helyedben.
6/8 A kérdező kommentje:
5
Azért csak jó lenne megtudni mi a fene zajlik ott bent, meg miért ennyire titkos, hogy maga az FBI védelme alatt áll.
márc. 25. 09:02
7/8 MDaniel98 válasza:
Nyilván gazdag és ilyen olyan módon elképesztő befolyással rendelkező találkozóját simán védheti az FBI, főleg akkor ha jelenleg is prominens amerikai politikusok is részt vesznek ezeken a találkozókon, ami szinte biztos, hogy így is van.
8/8 A kérdező kommentje:
7
Szerintem ez közérdekű esemény, ilyen nagyon befolyásos emberek gyülekezete alatt egyezségek, partnerségek, tervek, stratégiák születnek egész biztosan. És ebbe be ne avatni a demokratikusan választó tömeget szerintem diktatoriális. És nem gondoltam azt, hogy a demokrácia abszolút, egyáltalán nem, jórészt színjáték, néphülyítés, de akkor is. Ez kicsit túl szembeötlő.
márc. 25. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!