Az üzletemberekben az a közös, hogy mind tudna embert ölni ha tudnák biztosra hogy megússzák?

Figyelt kérdés
jan. 12. 11:50
1 2
 11/16 MDaniel98 ***** válasza:
95%
5# Semmi ilyesmi nincs tudományosan bizonyítva, csak ilyen becslések vannak különböző szerzőktől akik inkább a saját elképzeléseiket írták meg. Nem lehet tudni, hogy mennyi pszichopata van az üzleti életben, mert nem mennek el pszichológiai vizsgálatra, és ha el is mennek el tudják játszani a nem pszichopatát.
jan. 12. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

A Rotary Clubot is üzletemberek szervezik, mégsem úgy néznek ki, mint ha embert akarnának ölni.

Nekem egyébként volt már nem egy olyan munkatársam, akire illett az ultra-ambíciózus, mindenkin átgázoló menedzser sztereotípia. De minden egyes ilyenre amúgy 10 normális ember jutott és a törtető karrieristák amúgy hosszú távon semmivel nem jutottak előrébb, mint azok akik nem stresszelték állandóan magukat és a munkatársaikat. Sőt, jegyezzük meg, hogy ugyan ritka, de létezik a másik véglet is: a krisztusi türelmű üzletembere aki azért dolgozik, mert neki tényleg küldetéstudata van és jobb hellyé akarja tenni a világot, amihez éppen az üzleti világon keresztül vezet az útja a tudása, célja és beállítottsága miatt.

jan. 12. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Kíváncsi lennék, hogy a nem üzletemberek közül mennyien ölnének, ha tudnák, hogy biztosan megússzák. Ez egy nagyon vad feltételezés, mármint, hogy boztosan megússzák, hiszen a bűnüldözés alapja, hogy ne lehessen a bűnt megúszni.
jan. 13. 04:03
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

#12 - Figaro, a sevillai borbély - az én tudós-mérnöki karrieremet egy vidéki Rotary Club vezető tagja tette tönkre - és úgy néz ki, hogy végérvényesen!

Az üzletemberek egyik tömeggyilkossági technikája:

[link]

jan. 13. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk a karrierek tönkretétele nemzeti elfoglaltság, minél nagyobb karriert tudsz kicsinálni annál nagyobb magyar vagy. A tudósok, akik tehetségesek nem véletlen lépnek le az országból. Itt nem láthatsz nobel-díj esélyes tudót, mert az nem lehetséges. Káali könyvét olvastam, aki Amerikába ment és ott csinált hatalmas karriert. Ő akkor határozta el, hogy tiplizik, amikor az egyetemen az egyik alkoholista oktató mindig vele akart inni, ő meg nem volt erre hajlandó. Egy nem hozzá köthető vizsgán nem tudott átmenni, mert keresztbe tettek neki. A végén csak sikerült, de akkor elhatározta, hogy lelép az országból. Azóta világhíres és biztos vagyok benne, hogy az emberek 90%a nem tudja, hogy miért. A kinn élő magyarokat nálunk elfelejtik, akármekkora karriert csinálnak.
jan. 13. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Jézusom #14-es. Belinkeltél egy történetet, ami úgy indul, hogy egy nehézgépkezelő írása, nővér feleséggel. Nyilván az irodalmi stílus ellentmondott ennek, de azért csak elkezdtem olvasni. A feléig szenvedtem a leírt nyomorúságán, majdnem együtt éreztem már vele. De aztán, amikor lefoglalták a Volvóját, már kacagtam a sok kitalált sületlenségen. Ha Lada, vagy Trabant lett volna, esetleg még tovább is olvasom... De Volvó?
jan. 15. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!