Miért van ekkora súlya a szellentésnek az emberi közösséggekben?
Figyelt kérdés
Ha valaki pukizik akkor mindenki nevet. Miért? Ha nem egyértelmű ki volt akkor meg mindig ki akarják deríteni, ki tette. Miért?
Miért ilyen fontos a puki?
2023. máj. 10. 13:54
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek a saját mentális színvonalán lévő dolgok a fontosak - ebből le lehet vonni a szükséges következtetést...
2/5 anonim válasza:
"Ha valaki pukizik akkor mindenki nevet. "
Haveri körben esetleg. Tömött buszon, liftben, metrószerelvényben én még senkit se láttam nevetni, miután valaki eldurrantott egy pukit.
3/5 Kólauborkával válasza:
Én általában gorombán körbenézek, de csak azért, hogy azt higgyék nem én voltam…
4/5 A kérdező kommentje:
Igen de az állatoknál nem figyeltem meg ezt a pukival szembeni attitűdöt, sokkal lazábban veszik például a szarvasmarhák. Tehát nem álszentek, tudják, hogy egy természetes folyamat.
2023. máj. 10. 16:55
5/5 anonim válasza:
Az állatoknak nincsen olyan fejlett absztrakt gondolkodása, mint az embernek, ezért olyan hülye viselkedésük sincs.
Például, ha a kínai császári udvarban ha valaki elpukkantotta magát az asztalnál, az elbúcsúzhatott az életétől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!