Szerintetek igaza van abban a turánista Obrusánszki Borbálának , hogy a mai magyarok a sumérok meg valami dravida indusi ős-cigány népek leszármazottai?
Obrusánszki Borbála Rogán Antal feleségének (Obrusánszki Barbara) első unokatestvére.
További információk erről:
"A Szkíta-magyar múltunk ragyogása" című könyv előszavában a magyar - mongol valamint a sumér néprokonság mellett felvetette a magyarok dravidákkal, azaz indusvölgyi népekkel való néprokonságát is.
A legujabb genetikai kutatások szerint a Finnek és a Szíktáknak is rokonai vagyunk. Na én itt ragadtam el, számomra ez reális. [link]
Pro: Viszont, nagyon sok szavunk van, ami elégé hasonlít a Sumerek szavaira, sajnos nyelvújítás azóta sok mindenben bekavart.
Kontra: Attila - igaz korábban élt mint a Sumerek, szerepel az Északi mondavilágban. Szóval az Északiakhoz is fixen kell közünk legyen.
"akiket ma honfoglalóknak nevezünk (Árpád népe), nem pedig a köznépről vagy a mai magyar népről."
Árpád és a honfoglalók Magyarok voltak mint ahogy én is Magyar vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!