Melyik korszakban élnél a legszívesebben?
Figyelt kérdés
Én a 70-es-80-as évek amerikájában
A zenészek, az akkori autók, az életstílus, nekem akkora vibe-ot ad, ha látom filmben/videóban vagy nem is tudom, hogy hogyan magyarázzam el :D
2023. márc. 29. 15:42
1/19 anonim válasza:
Sötét középkor mert nem szeretek fürdeni.
2/19 anonim válasza:
Hát nőként nem szívesen mennék egy évvel sem hátra, de férfiként vagy az ókori görög városállamok egyikét választanám, vagy középkorban a vikingek világát. De inkább Hellász, meleg van és bor, meg jó történetek.
3/19 anonim válasza:
A klíma-katasztrófa és atomháború utáni poszt-apokaliptikus korszakban.
4/19 UlfOrmson válasza:
A 19. századi Magyarországon
5/19 anonim válasza:
A jövőben... ha nem volt közben semmi törés.
8/19 anonim válasza:
A közeli jövőben.
Bár ahogy a vicc mondja: aki a múltba vágyik, az nem szükségszerűen a modern orvosi ellátás és a villanyvilágítás elől menekül :)
Bár a lófasse tudja, mi az a vibe.
9/19 anonim válasza:
Amikor már nem a fidesz van kormányon.
10/19 anonim válasza:
Nem rossz a mostani kor, bár mikor gyerekek voltunk az volt a terv, hogy mostanra lebegő gördeszkák, meg űrutazások lesznek. Osztmilett? Pénzért mutogatják magukat a csajok a neten meg vloggerek hülyítik a népet, a diktatúra virágzásáráról nem is beszélve plusz az orosz gyerekek a számítógép elől mennek agyonlövetni magukat a frontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!