Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Fordul (t) már elő veletek...

Szmnt kérdése:

Fordul (t) már elő veletek hasonló? -lejjebb-

Figyelt kérdés
Szeretek gondolkodni. Érdeklődő típus vagyok. Vannak olyan zenék, képek, helyek, amiről egy érzés, egy korszak, egy olyan 'i want to beat the world' életérzés kap el? Vannak nekem olyan zenék pl amiről havas erdős táj jut eszembe. NEM emlékezetből , puszta fantázia. Azt a zenét pl láttam jutobon, nem hivatalos videoklippel, és teljesen ugyan azok a képek voltak ott melyeket elképzeltem, vagy elképzelek mikor hallom. ( Szöveg nélküli zene). Vannak nagyon érdeks dolgok. Lehet, hogy ezek az érzések gondolatok, egy egy füves befolyásoltságú állapot után maradt meg? Ember ilyenkor ugye képes nagyon érdekes, elmondhatatlan dolgokat észrevenni gondolni. ÉS nagyon érdekesek azok számomra. Nem lehet ezt igazán elmagyarázni. ( Nem vagyok egy zakkant drogos, ne nézzetek annak, komoly egyetemre járok). Mi okozhatja ezeket, tehát amiről valamire gondolsz?
2010. szept. 30. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak hasonló tapasztalataim.Pl:nagyon sok mindnent megálmodok előre,de csak nagyon soká következik be,és nagyon halvány emlékként jön elő,amikor valóban megtörténik az az adott esemény.Pl:megálmodtam hogy ausztriában fogok dolgozni,szegedre költözöm,stb.Nem nézlek zakkantnak sokmindenkivel van még ez így,szerintem.
2010. okt. 1. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egy a legtokeletesebb modszer arra, hogy a belso erzekeinket fejlesszuk, de kozben nagyon jo relaxalas is, tehat kizarhato, hogy valaha stresszes legyel.

Enis megfigyeltem, hogy amikor sima zenet hallgatok, akkor eloszor azt figyelem meg, hogy ez milyen hangszer pl. aztan megprobalom elkepzelni a tajat, amihez illene ez a zene.

Nagyon sok esetben, amikor megneztem ennek a zenenek a klipjet, majdnem mindig sikerult eltalalnom a kornyezetet, ahol felvettek.

Nagyon kellemes es megnyugtato ez a fajta relaxalasi mod, En igy kezdtem el ezt, de teljesen ellazit es megnyugtat, mivel altalaban a hegyek, a tenger, erdo kepek szerepelnek a hatterben.

Tehat affele jatek, de nagyon kellemes, sokan ezt kinevetik, de En szeretem.

2010. okt. 1. 06:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Szabad asszociáció, nagyon kellemes :)

Egyik érzékhez más érzékeket társítasz, mint a szinesztéziánál.

Alkohol és egyebek fokozzák a brainstormingot, illetve félálomban és jókat lehet utazni. :P

Nálam még a láz is ilyen hatással van. :D

2010. okt. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!