Az irományomat hova tudnám feltölteni?
Figyelt kérdés
Saját írásom fel szeretném tölteni, egy olyan helyre, ahol az én saját irományaimat egybegyűjthetem.
Melyik a legjobb ilyen oldal?
Ha nem a saját nevemet írom ki, hanem kitalált művésznevet, akkor az irományom mennyire számít az enyémnek? Szeretném, hogy az én írásom maradjon.
Szeretném, hogy más is elolvashassa, de attól még az enyém maradjon, hogy nem vagyok író, és csak kitalált nevet használok.
2022. dec. 4. 06:17
1/3 anonim válasza:
A Facebook fiók művésznévvel legális, onnan benépszerűsödhetsz. Ha nagyon hosszú a szöveg, linkeled onnan a Google drive-ra feltöltött anyagot.
2/3 MDaniel98 válasza:
Attól még a tied, hogy művésznevet használsz.
3/3 anonim válasza:
Találmányi hivatal? Szeretném levédetni a találmányomat. De a nevemet nem mondanám meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!