U. Xorter kérdése:
Filozófusok! Miben ért egyet a legtöbb ember?
Figyelt kérdés
Kortól, korszaktól, nemtől, rassztól, ideológiától, nyelvtől, helytől, anyagi és szociális helyzettől függetlenül.2022. nov. 27. 01:45
1/8 Mojjo válasza:
Szerintem pl egy tipikus példa erre az, hogy a tyúkszar nem robban.
2/8 anonim válasza:
A megfejtést a Maslow-piramis alján találhatod meg. Azok a közös nevezők minden ember életében. Hadd ne írjam le, annyira profán...
5/8 anonim válasza:
Az ég kék, a fű zöld, a víz nedves, mi meg szépek vagyunk!
Minden hányásban van répa.
Mindig nekem van igazam,akkor is ha nincs.
7/8 anonim válasza:
Minden problémának a többi ember az oka - én nem tehetek semmiről!
8/8 anonim válasza:
Legyen jó.
Hogy ezt ki és hogyan képzeli el, az már egy másik kérdés. Még a háborút akaró emberek is jót akarnak valamilyen szempontból, hisz ebből nekik hasznuk származik és/vagy az eszméik szerint ezzel dicső módon cselekszenek. Furcsa ezt leírni, de az ő értelmezésükben ez jó, akkor is, ha a legtöbb emberében nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!