A Kennedyt agyonlövő Oswaldot, miért nyírták ki?
Figyelt kérdés
Tudja e valaki,?2022. jún. 21. 07:44
11/19 Drakula válasza:
10-es Nem barátom csak olvastam Hahner Péter, magyar történész, "100 történelmi tévhit avagy amit biztosan tudsz a történelemről -és mind rosszul tudod" című könyvét.
13/19 anonim válasza:
"Nem barátom csak olvastam Hahner"
Hát, barátom, még csiszolnod kell ezen olvasásnak hívott tevékenységeden, miután Hahner csak egy feltételezést tesz, ami, mondhatnám, elég megalapozatlan.
Ha majd megy az értő feldolgozás, akkor olvassál amerikai forrásokat.
14/19 Drakula válasza:
"Hát, barátom, még csiszolnod kell ezen olvasásnak hívott tevékenységeden, miután Hahner csak egy feltételezést tesz, ami, mondhatnám, elég megalapozatlan"
Mert a "szovjetek bérelték fel oswaldot" egy bizonyitott tény nem pedig csak egy feltételezés?
15/19 anonim válasza:
Mondom én, hogy problémák vannak. A beszélgetéshez fűzött megjegyzésem Rubyról szól.
16/19 Drakula válasza:
15-ös
Ha nem a szovjetek bérelték fel oswaldot akkor ruby nem azért őlte meg hogy nehogy kifecsegje hogy a szovjetek bérelték fel.
17/19 A kérdező kommentje:
Kommly , tényleg a zoroszok műve volt azis annó?
2022. júl. 15. 18:43
18/19 Drakula válasza:
Ezt írd le még egyszer, csak olvashatobban.
19/19 A kérdező kommentje:
Az Oroszok akkoriban a "CCCP" terveszte azt a merényletet is?
Há miért?
2022. júl. 15. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!