Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az Egyesült Államok Alkotmánya?

Az Egyesült Államok Alkotmánya?

Figyelt kérdés
Fogalmazást kell irnom a 6.osztályban tanúltakból...már csak az a probléma,hogy a wikipédiában az Amerikai Egyesült Államokról ir,és mi arról nem tanúltunk...úgyhogy ha valaki tud sűrgösen irjon vagy linkeljen az Egyesült Államok Alkotmányáról(ismétlem NEM AZ AMERIKAIRÓL):S
2010. szept. 18. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor mégis melyik Egyesült Államokról? Az európairól? Keress rá lisszaboni szerződés címen...

Ha olyat olvasol, hogy Egyesült Államok, akkor csak az egyszerűség kedvéért nincs előtte, hogy Amerikai. Attól az még arra utal.

2010. szept. 18. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Európában nincs Egyesült Államok! Ilyen néven csakis az USA-t nevezik!

Függetlenül attól hogy az amerikai kontinensen még két államszövetség vam a mexikói és a braziliai egyesült államok.

Ne keverjük az államok együttműködését, és az egy országba tömörült államszövetséget mert semmi közük nincs egymáshoz.

2010. szept. 18. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Különben nagyon egyszerűen el lehet választani a kettőt, európában öálló államok vannak kormánnyal miniszterekkel, míg az USA tagállamaiban nincs kormány és miniszterek.
2010. szept. 18. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy azt már hallhatták, az USA segít az iraki alkotmány megalkotásában. Miért nem adjuk nekik a miénket? Gondolják csak el: nagyon okos emberek írták, az USA-t több, mint 200 éven át szolgálta, és mi már úgysem használjuk.

Jay Leno

2010. szept. 20. 12:07
 5/6 A kérdező kommentje:
megoldottam...végűl az Amerikairól irtam és max jegyet kaptam rá ^.^
2010. nov. 10. 16:31
 6/6 anonim válasza:
Te bizony buta vagy :\
2010. nov. 17. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!