Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Lehetséges emberek között egy...

Lehetséges emberek között egy faji háborút kirobbantani?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül hogy igen vagy nem érdekelnek ezek is:

Milyen hatásai lennének?

Valószínűleg melyik faj kerülne ki győztesen?

Faj alatt igazából a rasszokat értem. Ázsiai, európai, néger stb...

Csak egy filmből idézve maradok a fajnál.

Oknak meg mondjunk valami olyasmit mint ami az Omni man c. rajzfilm sorozatban volt. Csak a legerősebbek maradjanak fent. Esetünkben a legerősebb faj (rassz)

(Nem, nem vagyok rasszista csak kíváncsi típus vagyok)

#háború #ember #Faji háború
2022. máj. 4. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges.
2022. máj. 4. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Már volt ilyen. Ha nem is "hagyományos" háború, de összecsapások, helyi harcok, elfajult tüntetések, villongások. Az USA-ban pl. napi szinten találni jelét ilyen ellentétnek, de Dél-Afrikában is hiába nincs már apartheid, a feszültség érezhető.
2022. máj. 4. 19:22
 3/5 MDaniel98 ***** válasza:
60%
Igen, ahol két eltérő rassz emberei élnek egymás mellett hosszabb ideig ott szerintem hosszútávon ez elkerülhetetlen, egyszerűen azért, mert az emberek nehezen viselik el ha valaki más mint ők (akkor is, ha nem tehet róla).
2022. máj. 6. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Annyira már nem korlátoltak az emberek, hogy egész rasszok gyűlöletére rá lehessen venni őket manipulációval. Meg, ahhoz már túlságosan keverten élünk a Földön.

Sajnos, odáig viszont még nem jutottunk el, hogy nemzetek elleni uszításnak is ellent tudjunk állni.

2022. máj. 17. 19:43
 5/5 anonim válasza:
68%
Csak a fehér faj éljen!!!!!
2022. máj. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!