Hogy kell PPT-kre, órai jegyzetekre hivatkozni beadandóban?
Olyan témából kell beadandót írnom, amiből nem nagyon van normális szakirodalom, legalábbis nagyon nehéz megtalálni, és nincs időm. 10 oldalt kell írnom, ma adta fel az oktató, két napom van megírni (vasárnap estig kell leadnom, de közben vizsgám is lesz, ezerrel kell tanulnom).
Szóval: Hogy kell PPT-kre, órai jegyzetekre hivatkozni beadandóban?
Köszönöm a választ!
Ezeket már olvastam korábban, meg pár másik oldalt is, de nem találtam sehol konkrét választ. Pedig úgy emlékszem, hogy első félévben volt erről szó kutatásmódszertanon, valamit mintha linkelt is volna az oktató, de a jegyzeteimben nincs erről semmi, és már arra se emlékszem, hogy lehet-e ilyenekre hivatkozni (szakdolgozatban nyilván nem, de egy aláírásért megírt beadandóban talán igen).
Kezdek teljesen szétesni, nem tudom, meddig bírom. Csak lenne már vége ennek a félévnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!