Perforált lapok/kártyák az "átkosból"?
Sziasztok!
Nagymamám szekrényét takarítottuk épp, amikor a kezembe akadt egy nagy köteg nem tudom micsoda. Egy csomó A/4 méretű, perforált lap, amiket látszólag kártyákra lehet széttépni. Az egyik felükön egy elég szépen kidolgozott kép, a másikon egy leírás arról, ami a képen van.
És elég sokféle témában! Vannak itt kutyák, háziállatok, bogarak, egzotikus állatok, halak, magyar tudósok, híres hajók, sport, verseny- és köznapi kocsik vegyesen, gyümölcsök, fűszernövények stb...
Biztos, hogy nem bélyegek, ahhoz túl nagyok, nincs rajtuk értékszám és nem ragad a hátoldaluk. A bemutatott autókból arra következtetek, hogy valamikor a korai hetvenes években készülhettek.
Tudja bárki, hogy mik lehettek ezek annak idején?
Nekem volt ilyesmim a nyolcvanas években, ha jól emlékszem albumokba kellet őket berakni, a megfelelő helyre (csak nekem nem volt hozzá albumom).
Lehet, hogy ez is olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!