Mi ez a genderőrület?
Miért nem elég a két nem, amely minden fajnál létezik és amely egyértelműen a szaporodás céljával alakult így ki?
Miért kell propagandát és agymosást folytatni minél több nem létrehozására?
Az ember életében a céljainak eléréséhez az erőt a család, kultúra, vallás adja. Ezekben a társadalmi csoportokban élünk és határozzuk meg magunk. Amennyiben ezek megszűnnek céltalan, zombik leszünk.
Ezt a társadalmi egységet akarja a háttérhatalom megbontani, migrációval, hogy egymás ellen harcoljunk, legyengítsenek minket. A családot zúzzák szét ezzel a genderséggel és persze téged is kaotikus pszichológiai állapotba hoz
1fizikus
1
Igen, ez több mint valószínű irányított. De miért harapnak rá oly sokan?
Kivételesen van igazság fizikusunk kommentjében ,de azért ennyire nem durva a helyzet.
"Miért nem elég a két nem, amely minden fajnál létezik és amely egyértelműen a szaporodás céljával alakult így ki?"
Azt most hagyjuk is, hogy sok fajnál kettő nem sem kell.
Miért nem elég a sima közösülés, a szaporodáshoz az is elég, nem?
Minek még élvezni is?
Minek előjáték, egyéb szexuális praktikák, amik egyértelműen nem a szaporodásról, hanem a szex élvezetésről szólnak?
A két nem is.
Egy heteroszexuálisnak elég, ha olyan neműnek érzi is magát, amilyennek született. Ha.
Ha nem, akkor meg hülye tradícionális keretek közé szorítva szenvedi végig az életét.
Annyi jogos, hogy senkinek nincs joga egy embert olyan nemi identitásba kényszeríteni, amit nem érez sajátjának.
Akkor sem, ha ez a születési biológiai nemétől eltér.
Kinek mi esik jól, legyen olyan.
Az ég egy világon semmit nem változtat a hagyományos, heteroszexuális, született nemmel jól együtt élők életén.
Konkrétan nekik nulla beleszólásuk van másokéba, mint ahogy az övékét sem szabja meg senki rajtuk kívül.
A baj ott kezdődik, mikor a félreértelmezett liberalizmus elkezd azon dolgozni, hogy a "hagyományos" nemi irányultságúak világától, a hagyományos családtól elvegye a jogot, hogy ők is úgy éljenek, ahogy akarnak, hogy a gyerek az apját apjának, anyját anyjának hívhassa, hogy ez a kettő vele együtt család értelmet kapjon.
Igen, járnak a jogok a másoknak is. De senkinek nincs joga, hogy a nem-mások jogait ez alapján csorbítsa.
Az egyenlőség erről szól, nem lehet kettős mérce.
Visszatérve az #1-es válaszra, valóban vannak érezhetően olyan törekvések, amik a családi, nemzeti, társadalmi tradíciók elmosásával talajtalan, irányítható, szürke tömeg létrehozásán dolgoznak, akik elvben mind mások, mert joguk van hozzá, valójában éppen abban egyformák, hogy sehová sem tartoznak.
A társadalom az individuumok és csoportok rendszere, nem csak individuumok ömlesztett mosléka.
Ez egy nehéz terület, nincs éles határ a társadalom rendszeréhez megőrzendő tradíciók és az elavult, ma már kifejezetten hátrányos csoportosítások, kategorizálások, megszokások, tabuk közt.
Amíg a konzervatív és a hiperliberális törekvések közt van köztes terület és az átlag is ott jár, szerintem nincs nagy baj.
Az ilyen kilengések nem jelentik automatikusan azt, hogy a komplett világ arra tart.
Ezek inkább ideiglenes trendek, amik kihalnak, belesimulnak egy sokkal enyhébb változásba, ami a komplett társadalomnak viselhető lesz.
Woodstock hippijei sem lettek világtrend, minden hagyományt eltaposva, de sok elavult társadalmi kötöttséget sikerült megpuhítaniuk.
Biztosan irányított. Emlékezz még 2014-ig az arabokról hogy beszéltek a politikusok a média, hogy rasszisták, terroristáknak mondták őket. Emlékezz még a Charlie Hebdóval is heccelték őket. Ma ilyen képek nem jelenhetnének meg sehol nyugaton. Aztán eljött 2015 és hirtelen egy csapásra, szó nélkül ezek a korábban erőszakosnak nyilvánított embereket beinvitálták nyugat-európába. Merkel, Makrón fényképezkedett velük és fizették az útjukat különféle soros szervezetek, mert abból hogy eladták a viskóikat egy NATÓ által szándékosan szétbombázott helyen, nem lehet annyi pénzhez jutni, hogy idejöjjenek
"De miért harapnak rá oly sokan?"
Az ELIT irányítva van. A különféle ellenzéki és kormány pártok képviselői együtt járnak szabadkőműves páholyokba. A háttérben politikai és korrupciós alkuk vannak és együttműködnek a fő kérdésekben. Ugyanígy le vannak osztva a szerepek mindenhol fent. A média azt ad le, amit jóváhagynak a vezetőik. A FB és különféle közösségi oldalakon az embereket heccelik és átmossák az agyuk. Tökélyre fejlesztette ezt a háttérhatalom. Akármit el lehetne adni nekik, azt mondanak amire kondícionálják őket
4
Ezzel is egyet tudok érteni. Annyit még hozzátennék, hogy szerintem elkerülendő lenne olyan esetek normalizálása ami egyértelműen rendellenes fejlődés eredménye. A hermafroditák esetében egyértelműen kromoszómális probléma idézi elő a köztes nemet. Ez esetben nem vagyok biztos abban, hogy szaporodásra alkalmasak ezen személyek. Tehát a biológiai cél már hiányzik. Egész biztosan a melegek, transzneműek esetén is hormonális zavar okozza a dolgot. Persze olyan is van szerintem amikor csupán tanult viselkedésről beszélünk. No de a lényeg az, hogy ami egyértelműen rendellenesség következménye azt ne akarjuk normalizálni és népszerűsíteni. Ezen személyeknek ugyanolyan jogokat kell élvezniük mint más személyeknek, de továbbra is rendellenes állapotúként kell orvosilag őket kezelni. Mert aki különféle testi mutációkkal születik, azt sem reklámozzák és az egészségesek nem vágják le egy vagy több végtagjaikat csak mert ők fogyatékkal élőként azonosítják magukat lelkileg.
Én nembináris vagyok, azaz sem férfiként, sem nőként nem azonosítom magam. Ez azért van, mert nem tudok azonosulni sem a férfiszereppel, sem a női szereppel. Nem akarom beskatulyázni magam, a személyiségem összetettebb ennél. A nemi szerveimet a mindennapi társadalmi interakciók során nem tartom relevánsnak, hiszen nem használom őket. Kétféle embernek van hozzájuk bármi köze: a szexuális partnereimnek és az orvosaimnak. Az orvosaimtól egyébként elvárom, hogy az adataimat megfelelő titoktartással kezeljék.
A betegségekről: az orvostudomány azokat a tünetegyütteseket tartja betegségnek, melyek rossz hatással vannak az egyén életminőségére. A transzneműség önmagában nincs rossz hatással az egyén életminőségére, ezért nem tekinthető betegségnek. Ezért ki is került a Betegségek Nemzetközi Osztályozása (BNO/ICD) legújabb kiadásából.
Sokszor látom, hogy a transzneműséget téveszmékkel hasonlítják össze, pl. egy elmebeteggel, aki Napóleonnak képzeli magát, stb. Ez azért butaság, mert a szexuális fejlődés rendkívül összetett folyamat, és mindenkinek megvolt az esélye, hogy más neműnek szülessen, mint amilyennek végül született. Arra viszont semmilyen esélye sem volt, hogy ő Bonaparte Napóleonnak szülessen, hiszen ő egy létező, megismételhetetlen személy.
A "rendről": ízlés dolga, ki mit tart rendellenességnek. Állítólag 100 emberből 1 transznemű, 25 emberből 1 homoszexuális: szerintem ez olyan gyakori, hogy nyugodtan lehet normális, szinte mindennapos dolognak nevezni (100 emberből 1 vörös hajú, őket mégsem nevezzük rendellenesnek.)
A "népszerűsítést" sem igazán tapasztalom, egyrészt értelmetlen, mivel a nemi identitást és a szexuális orientációt nem lehet megváltoztatni, másrészt sehol sem láttam még olyat, hogy "gyere, legyél te is transznemű, az tök buli". Ki akarna manapság transznemű lenni, főleg ebben a politikai légkörben? Sokkal többet beszélnek a "transzneműség és a homoszexualitás népszerűsítésének" állítólagos veszélyeiről, mint amennyi "melegpropaganda" van. Ha felmegyünk egy átlagos napon egy konzervatív hírportálra, sokkal több LMBTQ(-tól rettegő) anyagot fogunk látni, mint egy liberális hírportálon. Nyilván most hétvégén lesz a Pride, ezért ne most, hanem egy hét múlva próbáljátok ezt ki.
Végül: nem értem, mik lennének a konkrét következményei és veszélyei a transzneműség normalizálásának, attól eltekintve, hogy az érintettek életminősége drasztikusan nőne, mivel nem kirekesztő, hanem befogadó környezetben élhetnének végre.
A gender annak a terméke, hogy a fogyasztói társadalom gazdaságának jellegéből adódóan egy tömegtársadalom.
És arra már rájöttek, hogy nem lehet minden embernek odaadni egy olyan katarzis élményt, hogy ez a kiemelkedő teljesítmény objektíven hozzám köthető.
Én voltam a Michelangelo aki a sixtusi kápolna mennyezetének freskóit készítettem. Én voltam aki megalapította a Microsoftot. Én vagyok Einstein aki a tudományos kiválóság szimbólumává váltam.
Mi értelme annak, hogyha minden értem a fogyasztóért van, hogyha egyébként minden tömegesített? Hogyha egyébként egymillió emberből csak egy különleges valójában? Minden más teljesítmény csak futottak még, amiért esetleg megdicsér a főnököd, meg kapsz érte egy kis bónuszt.
Nem véletlen, hogy a melegek, transzneműek éppen ebből a rétegből kerülnek ki, akiknek valójában nincsenek anyagi gondjaik, éppen csak az önmegvalósítás hiányzik a maslow piramisból.
Engem az érdekel, hogy RÁM figyeljenek.
Ezért is magasabb a transzneműek körében az öngyilkosok aránya, mert azért örökké ez a figyelem sem szokott tartani.
A hagyományos értékek, vagy az "amerikai álom", hogy jól élek van lakásom/házam autóm vagyonom stb., tisztességesen felneveltem x gyereket diplomát adtam a kezükbe, ez nem perspektíva, hogyha a másik oldalon a patriarchátus elveszi tőlem azt a felsővezetői pozíciót, ahol úgy mosolyognék vissza a Forbes címlapjáról, mint ahogy azt az amerikai filmek ezt már jól illusztrálták.
Csak annyi önreflexió már nincs bennem, hogy bizony nagyon sokan vannak, akiket akár valós teljesítményükért sem ismernek el.
Benkő Dániel, aki úgy érezte, hogy feleségkereső műsort kell indítania és meztelenül lantozva ordenáré módon viselkednie, hogy végre róla beszéljenek az emberek, mert ezt egyébként világszínvonalú lantművészet nem érdekli a tömeget. A tömeget az érdekli, amit tömeg szinten be tud fogadni.
Az a kultúra, amit évszázadokig tökéletesítettek az ingerszegény ahhoz képest a harsány tartalomhoz képest amit nagyon sok pénzből nagyon sok embernek készítenek.
A minél több nem a különlegesség érzését szolgálja. Természetesen nem cél az elfogadás, sőt. Alapvetően az a cél, hogy minél hangosabb, és minél élesebb kritikákat váltson ki az emberekből, mert akkor érzem, hogy a környezetem VELEM foglalkozik. Megélem a saját való világ történéseimet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!