Az élet csak unatkozó halottak unaloműzése?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 21:43
2/10 anonim válasza:
Magában az élet nem. Bizonyos tevékenységek (talán ez is, amit most csínálok; választ írok neked) ezek mindenkinek más, én haszontalannak gondolom pl. Barátok Közt, Való Világ nézése, de Columbo-t már nem tartom annak, vagy national Geographic, Spektrum csatornákat. Még a cigizést is (bár cigizek) annak tartom, amit a kérdésekben megfogalmaztál.
Tisztelettel Dr. Lütyő Bonifánc Klinikai szakpszichológus.
3/10 anonim válasza:
Az élet az átka az univerzumnak, amiért meg mert születni.
5/10 anonim válasza:
Én élek és nem unatkozom, szóval nem vagyok célcsoport.
6/10 anonim válasza:
"unatkozó halottak" - Rockbandának egész jó név. És így máris nem volt teljesen értelmetlen a kérdés.
7/10 anonim válasza:
6-os! Alapítunk bandát? Én jó szarul, de tudok gitározni.
9/10 Wadmalac válasza:
A gondolat meglehetősen költői, javasolnám versben, dalszövegben kifejteni, ott sokkal több értéke lehet, mint tudományos szempontból.
10/10 anonim válasza:
Kifejtenéd, mit értesz ezalatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!