A zsidók miért vándoroltak el, az ősi Izrael területéről Európába?
Még mindig nem értem hova akarsz kilyukadni.
Amik a 3. században pogány területek voltak, azok ma keresztény vagy muzulmán területek. Pld az iszlám első zsidók ellenes nagy pogromja Mekkában volt, Mohamed próféta vezetésével.
A Kerdezonek tok mindegy, hogy mirol van szo, az egyetlen amit akar, az zsidozni. Mindegy, hogy mit csinaltak a zsidok, ha A-t, akkor az a baj, ha nem-A-t, akkor az a baj.
#25 te meg mit veszed ezt a khm.. nem tul okos alakot komolyan?
Nézd én nem tudom mit akarsz mondani. A kérdésed arra vonatkozott, hogy a zsidók miért mentek el a földjükről.
Erre megválaszoltam a történelmi tényt, hogy a többség kb Kr.u. 300 -ig kényszerült elhagyni az otthonát, mert
a szabadságharcukat leverték
utána különböző katonai erők gyilkolták őket
egyrészt a Keresztesek elsősorban vallási okokból
másrészt az Arab Félszigetről kirajzó arabok, akik rablás miatt gyilkoltak mindenkit, nem csak a zsidókat.
A zsidóknak menekülniük kellett, mert nem volt haderejük ami megvédte volna őket (és ezután vagy 2000 évig nem is volt.)
Te viszont össze vissza ugrálsz a történelemben, hogy jönnek ide pld a keresztes hadjáratok, amik a zsidók otthonaikból való elüldözése után vagy 1200 évvel később történtek.
28
Akkor az lesz a kérdés, hogy miért is nem volt haderejük, ami megvédte volna őket...stb. Hiszen pénzük lett volna rá, egyre több és több , sőt. Nem?
Es szerinted hogy kene mukodnie egy ilyen hadseregnek pld ma Magyarorszagon? Hogy kene megvedeniok pld Khon urat, aki Pesten, az Ibolya utcaban lakik, es ugyanakkor Grun urak, aki mondjuk Szabolcsban egy kis faluban lakik?
A kerdesem termeszetesen csak valasz a 29-es zsidozasara .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!