Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért volt Churchill antiszemita?

Miért volt Churchill antiszemita?

Figyelt kérdés

Miért volt Churchill antiszemita?

Idézet tőle:

[link]

#antiszemitizmus #Windston Churchill #Miért volt Churchill antiszemita?
2021. márc. 21. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Mindenki náci,csak van aki tagadja.
2021. márc. 21. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvastam végig az egészet, de ameddig jutottam elég objektív véleménynek tűnik.

Elmondja, hogy a zsidók között IS vannak ilyen és olyan emberek. Ill., hogy a bolsevizmus nagyrészt zsidó "találmány". Lásd: a tanácsköztársaságban is a népbiztosok nagy nagy többsége zsidó volt.

Nem tudom mikor írta ezeket, de egy időben az angoloknak voltak "kisebb, nagyobb problémáik" Izrael meglalkulása előtt az akkor még Palesztinában a zsidó terrorista akciókkal.

2021. márc. 21. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A II. világháború előtt azért elég általános jelenség volt az antiszemitizmus. Az USA-ban is korlátozva voltak a jogaik igaz nem olyan méretekben mint pl nálunk vagy a németeknél.
2021. márc. 21. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sőt egy harmincas években játszódó angol film szerint ott is voltak korlátozások.
2021. márc. 21. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Még az aranybullában is van korlátozás a zsidók és imzaeliták ellen.
2021. márc. 21. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Churchill szabadkőműves volt. Titkos páholy tagja. Látta hogyan működnek ott a dolgok. Te is látnád, ha tagja lennél
2021. márc. 21. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!