Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hol találok információt a...

Hol találok információt a következő témában?

Figyelt kérdés
Szeretnék utána nézni hogy mik voltak a gazdaság élinkítő tevékenységek válságokkor. Továbbiakban gondolok arra, hogy gazdasági válságokkor a kényszer házasságok száma nőtt (férfiak vagy nők oldaláról akár), esetleg milyen kényszerültségi állapotok történtek anno(házasságra való kényszerítésen kívül, pl kényszer lakhatás megoldása, hogyan működtek közre a szervezett bűnözés különböző részei a gazdaság újra indításában, stb.) Köszönöm a válaszokat előre is!

2021. febr. 9. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően infrastruktúra-fejlesztéssel (utak, hidak, stb. megrendelésével) érik el az államok, hogy élénküljön a gazdaság. Hitler is ezt csinálta például az I. világháború után.
2021. febr. 9. 00:46
 2/6 anonim ***** válasza:

kényszer házasságok száma: a középkorban volt a legmagasabb mert akkor nem a szerelem hanem az anygi helyzet határozta meg a hazasságot. igy a válságokban a stabilitásért volt fontos.

szervezett bűnözés: pl amerikában egy fél legális stabil megélhetési forrás volt .

általában az államok munkahely teremtésel probálták megoldani a válságot hogy mindenkinek legyen stabil jövedelme pl amerikai houdson gát nevadában nem biztoss hogy jol irtam le a nevét. vagy nagyszabásu elhuzodo épitkezések.

vagy segélyrendszerek kiépitése volt segitség

2021. márc. 6. 18:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Szóval a házasság a stabilitásért volt fontos?... Wow, érdekes, köszi hogy leírtad 2.

Építkezések, mint válságból való kiemelkedés? Igen, az Egyesült Államokbeli példát hallottam, bár nem tudom, Magyarban van esély ilyenre, vagy egyáltalán nem igazán úgy nézki?

2021. márc. 6. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha most a reál politkai válságra gondolsz akkor nálunk hogy nálunk a kölcségvetés rosszul van elosztva igy a nagyabb projektek nem kapnak figyelmet csak a látvány kivitelezések.

ui.2 vagyok

uui: ha szeretnéd hogy jobban kifetsem akkor gyrer discord szervere ha tudsz de mást is szivesen várok aki a történelemel vagy más témárol szeretne beszélni: [link]

2021. márc. 6. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
elrontottam a mondatot: nálunk az a baj hogy a kölcségvetés....
2021. márc. 6. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A legis-legnagyobb, fő baj a "kölcségvetés", valamint a "kifetsem", és a többi hasonló.
2021. márc. 7. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!