Szokták mondani, hogy az olvasás bővíti a szókincset, javítja a kifejezőkészséget. Miért jobb ilyen célokra az olvasás, mint mondjuk egy sorozatnézés?
Értem
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Őszintén szólva azért is kérdeztem, mert úgy vettem észre, hogy romlott a kifejezőkészségem a gimi óta, ami valószínűleg annak tudható be, hogy a munkám nem nagy része a kommunikáció és szintén a munka miatt kevesebb időm is van művelődni. Régebben verseket is írtam, egész jól fejeztem ki magamat írásban, még mostanában is. Ha előre "lepörgetek" a fejemben egy beszélgetést, akkor élesben sem esik nehezemre a normális kifejezés. A gond akkor van amikor hirtelen kell kifejezni magamat egy társaságban. Sokat gondolkodom néha egyszerűbb szavakon is, van, hogy leblokkolok egy mondat közepén...Viszont maga a gondolat meg van a fejemben, sőt egész jó ötleteim és gondolataim vannak, a gond akkor van amikor nagyon döcögősen, nehézkesen fejezem ki magamat.
Hogyan tudnám ezt az elégge kellemetlen problémát orvosolni?
T. tegnapelőtt 17:05-ös!
Ez qrvajóóóóó!!!!!
Én vagyok a (2,3,4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!