Azt honnan tudják, hogy ősszel lesz a következő hulláma a vírusnak, mikor még a nyáron se vagyunk túl?

Figyelt kérdés

Azt honnan tudják, hogy ősszel lesz a következő hulláma a vírusnak, mikor még a nyáron se vagyunk túl?

Eredményesnek látom a kormány által elrendelt védekezési intézkedéseket, amit a számok is alátámasztanak.

2020. máj. 17. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Sehonnan, ezt csak tippelgetni lehet.

Úgy könnyű eredményesnek lenni, ha az elvégzett tesztek száma a béka hátsója van .

A történetről az egyéb véleményemet inkább le sem írom, mert még kiküldi az ÁVH értem is a fekete autót "rémhírterjesztésért".

2020. máj. 17. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudják biztosan, de ennek a legnagyobb a valószínűsége. Ezt lehet matematikailag modellezni, a vírus és az embertömeg ismert viselkedése alapján.
2020. máj. 17. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

off

"Eredményesnek látom a kormány által..."

A kormány alap intézkedései eredményesek, de kb. ugyanazok, amit a világban máshol is bevezettek, szóval ezért nem a kormányt illeti a dicséret. Azon túl pedig ködösítés, lózungok, információ visszatartás (a számokat hagyjuk is), szakmaiatlan döntések, hatalommal való visszaélés, szóval a szokásos eljárás. Persze a királyi médiában minden sokkal jobban hangzik. :)

(bocs az offért)

2020. máj. 17. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
A vírusok nem bírják a meleget, a nyár el fogja takarítani, de ha esetleg valami úton módon fenn maradna ősszel a hideggel megint teret fog hódítani, ennyi a rejtély megfejtése.
2020. máj. 17. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Matematikai modellek megoldásai közt szerepelnek őszi felharmónikusok. Majd elválik télre, hogy jó-e a modell, amit használnak, vagy sem.
2020. máj. 18. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Vírusok nem a kánikulában terjednek, hanem a nyirkos, párás kora tavaszi, késő őszi időben. (Nem én találtam ki.)
2020. máj. 19. 01:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem onann, hogy a spanyolnátha idején is pont így volt.
2020. máj. 22. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!