Ilyen könyveket tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Remélem jó helyre tettem ki a kérdést. Szóval most olvasom Hannibal egyik részét és nagyon tetszik. Találtam Dosztojevszkijnek a Bűn és bűnhődés című művét, amit holnap megyek el megvenni mert szimpatikus a leírás alapján. Tudnátok hasonló műveket mondani, ami gyilkosságokról és gyilkosokról szól? Olyasmi, hogy "belelássak" a fejükbe, hogy mikre gondolnak, éreznek és hasonlók a cselekmény alatt. és lehetőleg legyen nagyobb középpontban a gyilkos, mint a Hannibálban Hannibál. Remélem érthetően fejeztem ki, mire lennék jelenleg vevő :D. Köszi a segítséget2019. dec. 1. 01:15
1/3 anonim válasza:
Truman Capote: Hidegvérrel
Norman Mailer: A hóhér dala
Ladislav Fuks: A hullaégető; Az utolsó ügy
Vaszilij Suksin: Vörös kányafa
2/3 anonim válasza:
Capote nagyon jó!
Robert Merle, Mesterségem a halál
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, csekkolom őket :)
2019. dec. 1. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!