Ha betűvel kiírunk egy számjegyet, akkor mikortól választjuk el kötőjellel?
Bazki!!!!:D Egy vicc vagy!! Gyorsabb és egyszerűbb?:D Hát nem. Lehetőségeid:
1.) Google esetében:
a) benyomod a böngésződet
b) beírod, hogy google.hu, vagy ha kezdőlapod, akkor már ott is vagy, így ezt a pontot zárójelbe is tehetjük
c) beírod a kis téglalapba, ahol villog a kurzor, hogy kötőjel elválasztás hánytól, mittudomén, akármi. Aztán rákattintasz a megfelelőre.
Ez összesen 2 mozdulatba kerül, ha a b)-t nem vesszük.
2.) lehetőség ugye a GYK.
a) benyomod a böngésződet
b) beírod, hogy gyakorikerdesek.hu - amit lényegesen tovább tart bepötyögni, mint a google.hu-t -, vagy kikeresed a könyvjelzők közül
c) a GYK-n bejelentkezel (ha nincs automatikus bejel.-re állítva)
d) kitalálod, melyik kategóriába tartozik a leendő kérdésed
e) rákattintasz az "új kérdés"-re
f) megírod a kérdésed
g) postázod
h) vársz a válaszra
Ennek függvényében ne mondd már, hogy gyorsabb itt választ kapni. Másodszor pedig a GYK nem azért van, hogy ilyen semmilyen kérdéseket tegyenek fel az emberek, amire a választ egyetlen mozdulatból megtalálhatod a neten bárhol, mint például a "mi a kilométer jele?", "mikor született babits mihály?", "mi svédország autójele?", "honnan választjuk el a számokat egységenként kötőjellel?".
Én küldjek neked google-linket? Keressek én rá helyetted?
Bazeg! Google.hu nem b*ssza meg a szádat, ha rápötyögsz! Mert ez csak lustaság, nem a praktikum keresése felőled.
16:50
Ne játszd már túl magad!!! Te minek írod le a menetét?! Mindenki tudja hogyan kell NET-ezni. Ha okos vagy, akkor választ írj A KÉRDÉSRE,ne pedig informatikálj!!! Ide volt kedve írni, és kész. Egy kicsit csevegni...
Szívesen a választ! :)
Köszönöm, hogy megvédtél, de nem kellett volna. Menstruáló, hisztis, nagyon ráérek típusú válaszolókkal nem szokásom törődni :) Bár ez esetben most kivételt teszek, mert én is nagyon ráérek.
Szóval kedves 16:50-es! Ha zavar a kérdésem, minek szólsz hozzá? Nem praktikusabb nem idenézni? (ha már a praktikusságról beszélgetünk)
Másrészt nem te döntöd el, hogy mi a semmilyen kérdés, hanem a moderátorok, ők pedig még -mily meglepő- nem törölték kérdésemet.
Harmadrészt: szabad országban élünk, szólásszabadsággal, tehát jogom van lustának lenni, és itt feltenni a kérdésemet (bármilyen is az), még akkor is, ha ez szúrja a szemedet :)
És nem mellesleg elgondolkodnék a helyedben, hogy a lepontozott válaszod melyikünket minősíti ;)
Üdv' (Google-s válaszolónak elsősorban ;) )
Én pont gugliban kerestem rá erre, mert nekem is a 2000 fölötti rémlett, de biztos ami biztos alapon azért ellenőrizni akartam a szabályt. Keresőszavaimra pedig ezt adta első találatnak. Szóval talán mégsem felesleges ilyen kérdéseket (is) feltenni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!