Hogy mondanátok? Sok dolog egy bőröndben
Nagy mennyiségű csomag?
Sok csomag?
Ezek inkább azt jelzik, hogy több bőrönd van, pedig csak egy.
Nagy csomag - de nem feltétlenül a mérete a nagy (annyira nem nagy a bőrönd, csak sok kis dolog van benne)
Nagy mennyiségű áru? Ez talán a legjobb
Ötlet? :)
#4: Mert te a költői "sok csomag", illetve "nagy csomag" kifejezésekkel kifinomultan összetett és szofisztikált megoldási ötleteket tártál elénk – érzékenyen játszva gazdag nyelvünk ezerszínű szókincsének húrjain –, hogy ezzel megtermékenyítően hass alkotó fantáziánk burjánzására... :-D
#5: Nem.
#6: Az lehet – de talán érthető, hogy mi nem azt írjuk, amire Te gondoltál, hanem amire mi... :->
(A többi már rád van bízva. :-)
Jaja, igazad van, jogos :)
Az a baj, hogy én eredetileg nem akartam egy jelzős szerkezettel megúszni, bár tényleg, ilyeneket is írtam.
Talán még a nagy mennyiségű áru a legjobb, de szerintem van ennél jobb kifejezés, ezért is kérdeztem rá.
valóban én is arra következtettem a példákból is (meg a "kifejezés" kifejezés is erre utalt), hogy valami tömör, "alanyként könnyen alkalmazható", "kompakt" megoldást szeretnél...
akkor mit szólnál a sok kis dolgot tartalmazó bőröndre a "sok kis dolgot tartalmazó bőrönd" kifejezéshez?... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!