Hál' istennek én nem vagyok akkora helyesíró, tudom, de a gyorsaság érdekében beáldozom. :) médiában nincs mindenre idő... :(
2010. márc. 22. 23:23
22/34 anonim válasza:
én röhögök:DDDD mint aki beszívott:D
néha mikor eszembe jut egy egy dolog innen magamba is elkedzek röhögni:D buszon, suliba:DD
mindenki néz:D
2010. márc. 22. 23:23
23/34 A kérdező kommentje:
dettoo XD !! :D:D
2010. márc. 22. 23:27
24/34 anonim válasza:
Nem is a szavakat az össze a keverem!
2010. márc. 22. 23:35
25/34 anonim válasza:
Talán azért, mert a Tisztelt Kérdező is több helyesírási hibát ejtett már a kérdésben?
Mért nem tud ezen a site-on senkise egy épp kéz-láb mondatot megfogalmazni?
1. Miért, 2. senki se, 3. épkézláb
Rengeteg fiatal van, a zsargon a legmenőbb sztájl, meg puszcsi, meg hasonlók. Az undormány ikszdéről nem is beszélve. Gusztustalan, főleg az, hogy ezt a köznapi nyelvben is használják, nem csak az msn-es zsargonban.
2010. márc. 22. 23:40
26/34 anonim válasza:
és miért vannak olyan idióták, akik felesleges kérdéseket tesznek fel, ráadásul teljesen rossz kategóriában?
2010. márc. 22. 23:46
27/34 anonim válasza:
biztos azért mert ez a kérdés összefügg a szexualitással, netán a szerelmi élettel... =D
2010. márc. 23. 00:07
28/34 anonim válasza:
Hát inkább megköszönnétek, hogy valaki megoldja a metekpéldátokat, megírja a töridogát, meg az irodalmat. Én már nem járok iskolába, de annyira élvezem ezeket a tudományosan korrekt válaszokat egy -egy izgalmas kérdésre, nekem tiszta jó élmény ezen lapon kalandozni.
2010. márc. 23. 14:10
29/34 anonim válasza:
az ilyenek a földön teremnek?:O
2010. márc. 23. 19:13
30/34 anonim válasza:
éis így irok de a tollbamondás meg a helyesirásdogám 5*-os mindig XĐ
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!