"Hát persze - bőg erre Zsóka -, ő este kimosta a holmiját, ő rendben tartja, de soha sincs semmije". Idézőjel?
De pontosan hogy Zsóka. Ő az, aki kimossa a holmiját, és nővére, Kati mindig lenyúlja.
Megragadom az alkalmat, hogy elküldjem a linkjét, mert annyira jó ez a könyv, és minden korosztálynak ajánlom.
Nem kell idézőjel, ezt Kati meséli el.
Mari és Zsóka,
ők a húgaim - majd még esik róluk szó -, mindig ezekkel a vacak rongyokkal gyötörnek.
Hazajövök az iskolából, még be se léptem az ajtón, rám támad Zsóka: „Mondd, te világ
rendetlensége, milyen kombiné van rajtad?” „Hát milyen van... rózsaszínű...” „Igen, de az
enyém!...” - és már bőg, pöröl, kelepel, segítségül hívja anyut, és jajgat. Hogy ő hiába mos,
hiába vasal, hiába stoppol, amikor a Kati... (A Kati én vagyok!!!) Anyu megkérdi, honnan
vettem elő a fehérneműt reggel. Mondom, hogy a ruhaszárító kötélről. Hát persze - bőg erre
Zsóka -, ő este kimosta a holmiját, ő rendben tartja, de soha sincs semmije...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!