Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Hogyan tanulhatnék meg így írni?

Hogyan tanulhatnék meg így írni?

Figyelt kérdés
[link]

2013. okt. 1. 18:55
1 2
 11/18 Wadmalac ***** válasza:
#8: Speckó ecset kell és elég precízen be kell lőni a festék (tinta) sűrűségét is. Aztán már jöhet az ügyesen remegő kéz. :)
2013. okt. 9. 15:29
 12/18 A kérdező kommentje:

"Wm, a kígyót tudod? Azért azt is két percig kell ám húzni-rángatni, és nem akármivel, nem akárhogy"

ez az én kígyómmal is így van csak tovább bírja mint két perc, de ebbe most ne menjünk bele....

amúgy látom a topic egy privát beszélgetéssé evolvált, úgyhogy nem is szólok bele

2013. okt. 9. 17:32
 13/18 BringaManó ***** válasza:

Pedig úgy látom, köztünk a helyed, involválódjál nyugodtan – akarsz róla beszélni?... :-)

(Látom, hogy igen. Ha valaki lyen látványosan mondja, hogy nem, az a legbiztosabb jele ennek. ;-)

Csíkoshátú barátom, te meg addig örülj és remegtesd az ecseted, amíg ilyen fiatal vagy – vaddisznó korodban már csak hajkefét lehet majd csinálni az erős sertéidből... :-)

2013. okt. 9. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Na és ehhez mit szóltok?

[link]

Ma találtam, és tátva maradt a szám. :D

Próbáltam rákeresni, hogy mi a titka, de nem találtam semmit, csak egy hosszabb változatot az Indavideón. (Majdnem kiírtam egy kérdést emiatt... :D)

Tényleg szoktam használni a "beteg" szót? :O

Mindig érnek meglepetések...

2013. okt. 9. 21:14
 15/18 hunbula ***** válasza:
#14 Egyrészt, nagyon sok gyakorlás, másrészt, ha megnézed a könyökével stabilan egy pont körül mozdul el, amit a krétával rajzol, csak ahhoz egy koncentrikus kör. :)
2013. okt. 9. 22:44
 16/18 BringaManó ***** válasza:

"Tényleg szoktam használni a "beteg" szót? :O"

Előfordul:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__491842.. #3

(Meg itt is, de itt egy fokkal komolyabban, és sajnos erre még nem válaszoltam, de majd egyszer...

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__485945.. )

2013. okt. 9. 23:25
 17/18 anonim ***** válasza:

@ hunbula:

Köszi a választ. Én akárhogy nézem, a könyöke is mozog. De a gyakorlás tutira igaz. :)

@ BakterMáz:

(Ma épp belefutottam egy régebbi kérdésbe, amelyben így írtál alá. :D)

Szóval két – ráadásul különböző jelentéstartalmú – esetből általánosítottál, mintha annyira jellemző lenne... Nem szép dolog. :P

A "majd egyszer" kb. sohanapján, kiskedden lesz, ahogy én ismerlek. Nem két esetből, legalább 20-ból. :D

De egyáltalán nem gond. :)

2013. okt. 10. 17:10
 18/18 BringaManó ***** válasza:

ok, nem szép dolog volt, mondhatnám, beteg dolog.

nem azt írta, hogy a könyöke mint stabil pont körül, hanem, hogy a könyöke leír egy kis kört, és ahhoz képest a nagy kör koncentrikus.

az igaz, hogy ez sajátságosan lett megfogalmazva, meg azt sem tudom, hogy ha így van, akkor az tényleg azt jelenti-e, hogy "ja, úgy könnyű!"... :-)

a sohanap az esélyes, jaja

2013. okt. 10. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!