Hogyan tanulhatnék meg így írni?
"Wm, a kígyót tudod? Azért azt is két percig kell ám húzni-rángatni, és nem akármivel, nem akárhogy"
ez az én kígyómmal is így van csak tovább bírja mint két perc, de ebbe most ne menjünk bele....
amúgy látom a topic egy privát beszélgetéssé evolvált, úgyhogy nem is szólok bele
Pedig úgy látom, köztünk a helyed, involválódjál nyugodtan – akarsz róla beszélni?... :-)
(Látom, hogy igen. Ha valaki lyen látványosan mondja, hogy nem, az a legbiztosabb jele ennek. ;-)
Csíkoshátú barátom, te meg addig örülj és remegtesd az ecseted, amíg ilyen fiatal vagy – vaddisznó korodban már csak hajkefét lehet majd csinálni az erős sertéidből... :-)
Na és ehhez mit szóltok?
Ma találtam, és tátva maradt a szám. :D
Próbáltam rákeresni, hogy mi a titka, de nem találtam semmit, csak egy hosszabb változatot az Indavideón. (Majdnem kiírtam egy kérdést emiatt... :D)
Tényleg szoktam használni a "beteg" szót? :O
Mindig érnek meglepetések...
"Tényleg szoktam használni a "beteg" szót? :O"
Előfordul:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__491842.. #3
(Meg itt is, de itt egy fokkal komolyabban, és sajnos erre még nem válaszoltam, de majd egyszer...
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__485945.. )
@ hunbula:
Köszi a választ. Én akárhogy nézem, a könyöke is mozog. De a gyakorlás tutira igaz. :)
@ BakterMáz:
(Ma épp belefutottam egy régebbi kérdésbe, amelyben így írtál alá. :D)
Szóval két – ráadásul különböző jelentéstartalmú – esetből általánosítottál, mintha annyira jellemző lenne... Nem szép dolog. :P
A "majd egyszer" kb. sohanapján, kiskedden lesz, ahogy én ismerlek. Nem két esetből, legalább 20-ból. :D
De egyáltalán nem gond. :)
ok, nem szép dolog volt, mondhatnám, beteg dolog.
nem azt írta, hogy a könyöke mint stabil pont körül, hanem, hogy a könyöke leír egy kis kört, és ahhoz képest a nagy kör koncentrikus.
az igaz, hogy ez sajátságosan lett megfogalmazva, meg azt sem tudom, hogy ha így van, akkor az tényleg azt jelenti-e, hogy "ja, úgy könnyű!"... :-)
a sohanap az esélyes, jaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!