Mi az a szószerkezet?
Figyelt kérdés
#szószerkezett
2013. máj. 25. 14:26
2/7 Zoldszeder válasza:
Az egy veszélyes állat! Általános ismérve, hogy a szájában hordja a szőrét, és 10-es IQ alatti agyakra vadászik. A Gyakorikérdésekre jár csemegézni, engem is állandóan megtámad.
3/7 anonim válasza:
Ha a 10 alatti IQ-júkat szereti és a gyakorikérdésekre jár, akkor szerintem már rég halálra zabálta magát.
4/7 Zoldszeder válasza:
Sajnos a Szörnyusz Nagyranövusz családba tartozik, minél többet eszik, annál nagyobb lesz, ergo végtelen a kapacitása. Szép is lenne, ha ilyen egyszerű lenne a megoldás...
5/7 anonim válasza:
Akkor még jobb, szerintem hasznos egy állat ez nagyon.
6/7 anonim válasza:
Szószerkezet:Két szóból álló szerkezet melynek tagjai közt nyelvtani,logikai kapcsolat húzódik.:)
7/7 anonim válasza:
A szószerkezet (Szintagma) legalább két, nem viszonyszói értékű szónak nyelvtanilag megformált, bizonyos általános viszonyt is kifejező, a szónál nagyobb alkalmi egysége. (Nyelvtani fogalomtár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!