Bozontosfej-nagyedények= hordórész-üst= szemle-szőlőlére= bíróságiügyem-széle valaminek= PLS HELP NYELVTAN HÁZi vaalaki segít?
Öcsém, ideb.szarintasz hatvan szőt mindenféle vonalakkal elválasztva, oszt nem csak azt várod, hogy megoldjuk a leckédet, de még mi is találjuk ki helyetted... na de én megfejtettem, hogy mi a tököt kell vele kezdeni, de hogy neked is nőjön kicsit az agyad, nem fogom megoldani helyetted.
Annyit segítek, hogy ha nem jöttél volna rá a feladatra, akkor megmondom, mit kell csinálni. Olyan szavakat kell keresni, amire a szópárok mindkét fele ráillik.
Például ha lenne olyan, hogy szénpor - éveim száma, akkor arra az a megfejtés, hogy korom. A szénpor az más néven korom, az éveim száma pedig az én korom. Na ezzel a logikával told végig.
pl:tintafoltok-hapsi=pacák!!
De atöbbit nem tudom valaki értelmes segíteneeeeeeee??????,
bozontos fej - nagy edények= üstök
szemle - szőlőlére= mustra
bírósági ügyem - széle valaminek = perem
A 4.-et nem tudom (hordórész - üst = ???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!