Mesztelen, kényesztet és társai - zavaróak?
Figyelt kérdés
Sokan összekeverik a zöngés és zöngétlen mássalhangzókat, mint a fent említett példákban. Ezek rajtam kívül zavarnak-e még valakit?
Sajnos nem is csak például a "szerelem, szex" témakörben látni ilyet, hanem egyetemi dolgozatokban, hivatalos szövegekben..
2009. júl. 24. 11:36
12/16 anonim válasza:
És a muszáj pontos j!:D Amúgy igen, én is a falra mászom a szupcsi-cukcsi-szercsi-puszcsi szóhasználattól. Valami nagyon idegesítő.
13/16 anonim válasza:
Főleg akkor szoktam kiakadni a helyesírási hibákon, mikor ilyen kérdés van:Mien érzés a sex?,jobban tud bosszantani az, ha helyesen nem tud írni, de a sex-ben már ott van... meg persze a : hüje, mijen...
14/16 anonim válasza:
Még hogy, de az hogy hivatalban is , ez velünk történt lányom bankszámlát nyitott, az első 3 névben két hiba is volt
Neve: ...Alexandra
Született ...Alexszandra
Anyja neve: .... Andra / Andrea akart lenni /
Hát ennyit pl. OTP-ben történt.
Amugy ezek a szavak engem is idegesitenek, am, tabi, ügyi, lol, tom, vok....egyéb ilyen szavak.
15/16 anonim válasza:
nálam is zavaróak...xD-t nagyritkán szoktam használni, de amit nagyon utálok az a hogy szó h-val való rövidítése, de olyannal is találkoztam már, hogy a pl.rövidítést(például) úgy írták, hogy: PÉEL...hát azon nagyot néztem :O meg ha már a "hát"-nál tartunk, a háth, meg a nagyon-->non vagy naon is ki tud akasztani...
16/16 anonim válasza:
És az egyelőre? Rengetegen "egyenlőrét" mondanak és írnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!