istentelenkedésetlenségeskedéseitekért bocsi. Utolsó vok
2009. máj. 16. 22:34
12/26 anonim válasza:
Értelmeset vagy értelmetlent szeretnél? :-)
Mert amit írtak az előzőek, azoknak nincs értelmes jelentésük :-)
2009. máj. 16. 23:32
13/26 anonim válasza:
A megszentségteleníthetetlenséges tulajdonképpen a megszentségteleníthetetlennel egyenlő, ezért az előbbi folytatása értelmetlen. Ebből adódik, hogy a leghosszabb szó a megszentségteleníthetetlenebbieteknek.
2009. máj. 17. 00:35
14/26 anonim válasza:
Az sem rossz de szerintem ennek legalább minimális értelme van: legeslegmegengesztelhetetlenebbeknek (36)
2009. máj. 17. 21:52
15/26 anonim válasza:
Sztem a legeslegmegszentségteleníthetetlenebbeiteknek (ez értelmes). (44 betű - az sz az egy betű)
2009. máj. 22. 01:52
16/26 anonim válasza:
engedelmeskethetetlenségeskedéseitekért
2009. máj. 22. 18:14
17/26 anonim válasza:
Megnéztem a Wikipédiát is. Rengeteg ilyen szo van amelyekrol nem is tudtam. Valamikor tolmács és muforditoként is mukodtem. Elofordult,hogy szoba kerult egy-egy ilyen hosszu szo, és azt suerették volna a vendégek akiknek tolmácsoltam, hogy fordítsam le. Sajnos egyetlen egyszer sem sikerult. Megprobáltam szotagokra bontani,de igysem fordíthato le értelmes szoként. Aki le tudja fordítani bármely nyelvre azt az egyetlen hosszú szot,hogy megszetségteleníthetetlesegeskadéseitekért, írja már le ide, had tanuljak meg egyetlen ilyen fordíthato szot.
Kulonben a magyar nyelv szokincse annyira gazdag,hogy néhány szot vagy kifejezést csak korulirással lehet lefordítani,mert a másik nyelvben nincs rá megfelelo kifejezés. Ezt higgyétek el nekem mert midkét nyelvet anyanyelvi szinten beszélem.
2009. máj. 23. 23:01
18/26 A kérdező kommentje:
Már megvan a leghosszabb szó,csak nem magyar.Egy hegynek a neve!Valaki nem tudja hogy mi is az?
2009. máj. 29. 20:45
19/26 anonim válasza:
A prózavers,mert amig elolvasod és megérted, eltelik egy választási ciklus. Kiváló tisztelettel TA Csikszereda
2009. jún. 8. 19:13
20/26 anonim válasza:
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu, egy új-zélandi hegy neve. ha erre gondolsz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!