Mire utal az, hogy vki úgy ír, hogy a egyes szavak végének leírásánál már nem is figyeli a papírt úgy le az adott szót?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 17:46
2/9 anonim válasza:
van amikor én sem nézek oda, amikor írok, mert mással foglalkozom..pl.amikor gépről írok le vmit...egyenes, és szép..mint a többi. nem nagy cucc 14L
3/9 anonim válasza:
Szerintem arra figyelmetlen és gépelés közben kihagy néha szavakat.
6/9 anonim válasza:
Kapkodó, szétszórt, elmélyült (zseni?), teljesítmény orientált, ...stb. Bármi lehet.
7/9 anonim válasza:
Nézd meg a kérdésed és hasonlítsd össze ezzel:
Mire utal az, hogy valaki úgy ír, hogy az egyes szavak végének leírásánál már nem is figyeli a papírt, hanem úgy írja le az adott szót?
Ha ezt szeretted volna kérdezni, akkor hanyag vagy!
8/9 anonim válasza:
gyorsiras.
egyebkent az elozovel egyet ertek. Hanyag, kapkodos.
9/9 sam02 válasza:
Nálam is ugyan így van..:) Órán pl.. teljesen másra gondolok írás közben de mégis a jó választ írom le hiába azt sem tudtam hirtelen hogy miről volt szó :) Ugyan ez van mikor olvasok órán pl valamit. nem is figyelek már teljesen máshol járnak a gondolataim de jól olvastam, hibátlanul..Ez tényleg fura :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!