Miért nem használ mindenki vesszőt? Még felkiáltójet!
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 20:41
1/10 anonim válasza:
Miért, nem használ mindenki vesszőt?
Tessék, még felkiáltójel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/10 anonim válasza:
Nem, tudom! De, én, mindig, többet, használok! Biztos, ami, biztos! Hogy, ha, egyszer, véletlen, elfelejteném, maradjon, talonban!
3/10 anonim válasza:
Nem tudom biztos valami új trend lehet hogy senki se használ vesszőt azt hiszik ezzel menők az ostobák
4/10 anonim válasza:
Gyorsabban lehet írni vessző/ékezet/írásjelek nélkül. "Sok" idő mire kikeresi valaki a vesszőt.
5/10 anonim válasza:
Én,,,,,,,,,!!!!!!!!4 szoktam,,,,,,,, !!!!!!!!!!, használni!!!,,,!!!,,,!!,, hogy,,,!!! biztos,,!!,,!! ami,,,!!!!,,,!!! biztos....!!!,,,..!!!!
6/10 anonim válasza:
Mert lusták, pedig pontos kommunikációhoz szerintem elengedhetetlenek.
7/10 istapbender válasza:
mert folyamatosan hülyül el a világ...
tisztelet a kivételnek.
8/10 Wadmalac válasza:
Forradalmat!
Minden Mondat Végére Felkiáltójelet!
Kérdőjelet is csak azzal együtt!
Írjunk minél több szót Nagybetűvel!
Vagyis inkább ne.
Megvan mindennek a helye.
Oda tegyünk.
Szerintem ha több van a kelleténél, zavaróbb, mint amikor elmarad.
9/10 kriszpo válasza:
"Miért nem használ mindenki vesszőt?" Nem mindenki használ vesszőt? Valószínűleg azért nem, mert rossz a helyesírása.
"Még felkiáltójet!" Mi az a "felkiáltójet" amiből kellene még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!