Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi eza az aloe vera mánia?

Mi eza az aloe vera mánia?

Figyelt kérdés
Tudom, mennyire jó gyógynövény, mennyi mindent gyógyit, nekem is van, és szépen begyógyítja a sebeimet. De, annyira unom már, hogy mindenhol "Hozzá adott ale verával, aloével gyártott..." Mindenbe tesznek már, vagy csak kamuzzák, mert az emberek ezért megveszik? Űdítő, krémek, samponok, tusfürdök, fogkrémek... Lassan a cigibe is tesznek majd? Meg a pálinkába?
2010. júl. 4. 19:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehorzsoltam a kezemen egy jó nagy darab bőrt, nem csak felületesen, elég mélyen. Bekenegettem naponta többször...3 nap múlva alig látszott. Most is lehorzsoltam magam, nem kentem be direkt... 3 hete még mindig látszik a horzsolás. Nem kamuzok! De, aki nem hiszi, próbálja ki!
2010. júl. 4. 21:12
 12/12 anonim ***** válasza:
64%

hát mondom, eg csodaszer ...

hogy tiltanák már be a frászba a hülyítést

2010. júl. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!