Melyik fegyver jobb közel harcra?
Figyelt kérdés
Ha pl egy bőr Páncélt viselsz ami alaknál, válnál, stb megvan toldva fémmel esetleg lánc ing is van rajtad akkor mit használnál 1-2 hasonló felszerelésű esetleg teljes fémpáncélos támadó ellen. Gondolok itt balta pajzs, kard pajzs, kétkezes kard, alabárd, buzogány, 2 balta, stb re2019. márc. 30. 22:51
1/5 anonim válasza:
Teljes fémpáncélos elől inkább elszaladnék, úgysem ér utol. Ezekkel a fegyverekkel legfeljebb kifárasztani tudnám, komolyabb kárt okozni benne nem. Esetleg egy zsák cementtel a hónom alatt nekiszaladni és fellökni, onnan már ritkán állnak talpra segítség nélkül.
2/5 anonim válasza:
Hagyományőrző vagyok. Páncélos lovagok ellen legjobb az alabárd, gléfe, ezekkel könnyű "elgáncsolni". Egy erős buzogány pedig még páncélon keresztül is eltöri a csontot. Persze a legjobb a számszeríj.
3/5 anonim válasza:
Szerintem egy glock17 :D
Egyébként meg ha hagyományörzésről van szó, nem fogjuk tudni megmondani. Az a fegyver a legjobb amelyik neked a legjobban fekszik és amelyikkel gyakorlott vagy.
Én személy szerint egy kézzel készült damaszkolt katanát választanék :P
Üdv
5/5 anonim válasza:
A középkori fém fegyverek drágák is voltak. Nem volt annyi vas egy birodalomban, mint egy filmben, amiben középkorosat játszanak.
Ajánlom Skallagrim YouTube csatornáját!
Nagyon jól magyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!