Mi az az SCP?

Figyelt kérdés
Olvastam meg hallottam errol. Meg hogy vannak ilyen lények...
2019. jan. 28. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Kitalált természetfeletti lényeg/jelenségek/dolgok. Van egy ilyen website, ahova leírhatod az általad kitalált SCP-t, és van egy közösség akik ilyeneket találnak ki, meg gondolom egymás munkáját olvassák és véleményezik. A valóságban értelemszerűen csak annyira vannak SCP-k, amennyire sárkányok, zombik, stb.
2019. jan. 28. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a WinSCP jut eszembe először, ami egy fájlátviteli kliens és protokoll, de tessék válogatni:

[link]

[link]

2019. jan. 28. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Baromi jó :D kösz!

Ezt olvasni fogom.

SCP-055 is something that causes anyone who examines it to forget its various characteristics, thus making it indescribable except in terms of what it is not.[6]

SCP-087 is a staircase that appears to descend downwards forever.[7] The staircase is inhabited by SCP-087-1, which is described as a face without a mouth, pupils or nostrils.[8]

SCP-108 is a Nazi bunker system that is only accessible through a portal found in a woman's nose.[9]

SCP-173 is a humanoid statue composed of rebar, concrete and Krylon spray paint.[6] It is stationary when directly observed, but attacks people and snaps their neck when line of sight with it is broken.[7]

SCP-294 is a coffee machine that can dispense anything that does or can exist in liquid form.[7]

SCP-426 is a toaster which can only be referred to in the first person.[7]

SCP-1171 is a home whose windows are always covered in condensation; by writing in the condensation on the glass, it is possible to communicate with an extra-dimensional entity whose windows are likewise covered in condensation. This entity bears significant hostility towards humans, but does not know that the Foundation members are humans.[6]

SCP-1609 is a mulch that teleports into the lungs of anyone who approaches it in an aggressive fashion or while wearing a uniform. It was previously a peaceful chair that teleported to whichever nearby person felt the need to sit down, but it entered its current aggressive state after being inserted into a woodchipper by a rival organization.[6]

SCP-3008 is an IKEA retail store that has an infinite interior space with no outer physical bounds, causing prospective customers to be trapped. It contains a rudimentary civilization formed by those customers.[10]

2019. jan. 28. 00:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebből amúgy csináltak már játékot is, de az ilyen szobás menekülős.

Mekkora lenne egy open world sandbox, a teljes SCP Foundation ügynökökkel, felszerelhető csapattal, és az SCP vadászattal :D Mekkora lenne már!

...én amúgy semmilyen parajelenségben nem hiszek, de az ilyen fiktív tábortüzes lámpás horrorsztorikat imádom :D

2019. jan. 28. 00:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!