Expedíciókat hogyan szoktak tervezni? Hogyan lehet egyre jelentkezni?
Van egy ismerősöd, aki belevon.
Vagy a munkahelyeden javasol valaki.
Vagy pedig a főnököd tervezi az expedíciót, és kiválaszt.
Szóljál ám, ha mész valahová, vegyél be engem is!
Én leszek a trashtalker, aki mindig panaszkodik valami miatt. Ha pedig megtámadnak a helyi kannibál törzsek, vagy netán űrkalózok, ha távoli űrexpedícióra megyünk, akkor én leszek az első, aki hátba szúrja a többieket, hogy túlélje. Ettől függetlenül jó buli lesz, ne felejts el hívni!
A tervezés főbb lépései: valamire igény keletkezik. Egy hozzáértő észreveszi. Megtervezi nagy vonalakban, majd ezt megbeszéli azokkal, akiknek ilyen célú igényük van (egyfelől a célt kell megbeszélni, másfelől a finanszírozást). Ha ezekben van megegyezés, elkészítik a részletes tervet, beleértve a szükséges embereket is. Kétféle kell: szakértő és helyismerő.
A jelentkezés főbb lépései: az ember foglakozik valamivel. Ennek a területnek ismeri a sajátosságait. Azt is, potenciálisan kik és hol szerveznek valamit. Tájékozódik, felajánlja a segítségét, ha érdemesnek találják, elfogadják. Ennyi.
Ezen felül van egy csomó ember, aki ugyan nem tudja mi az expedíció, de szívesen elmenne egyre. A helyzet az, hogy a lehetőség ki nem zárható, de ötös lottó sorozatos megnyerésének nagyobb az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!