Hány másodperc alatt tudod kirakni a Rubik kockát?
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 23:30
11/21 anonim válasza:
Olyan 1 perc körül, de ahhoz már nem voltak elegek az alap algoritmusok, bizonyos kockaállás esetén alkalmazandóakat is használtam. (Nem full profi algók, de nem is a kezdők) Persze azóta ezeket elfelejtettem, csak az alapokra emlékszem így kb 2-3 perc lenne.
12/21 anonim válasza:
Egyszer elkezdtem, 2 oldalt kiraktam 1-2 perc alatt, de meguntam. Ennek már olyan 10 éve, azóta nem is volt a kezembe és azt se tudom, hogy hova raktam.
13/21 bollocks válasza:
Amikor aktívan forgattam (hobbiból), akkor folyamatosan 1 perc alatti időim voltak, a rekordom 28mp (szerencsés kockaállás). #11-hez hasonlóan én is megtanultam pár haladó algoritmust.
14/21 Wadmalac válasza:
Őt tutira az ufók hozták.
15/21 anonim válasza:
Egy hét alatt már sikerült az egyik oldalt kirakni.
16/21 anonim válasza:
Nekem mindig csak maximum 5 oldalig sikerült eljutnom, a hatodikat sosem sikerült összehozni.
17/21 A kérdező kommentje:
#16 😀😀😀
2018. nov. 29. 13:58
18/21 anonim válasza:
5-8 perc közti idő. Kirakom a felső lapot, aztán az alsó réteget, és a középső réteg 4 élkockájával néha percekig szenvedek mire jó helyre kerülnek.
19/21 anonim válasza:
Jelenleg 25 mo körül, mert nem gyakoroltam már pár éve. Anno legjobb 100-as átlag 20,67 mp volt. Az egyszeri pedig 11,10 mp.
20/21 anonim válasza:
Én fél és egy perc között vagyok még mindig, pedig már egy fél éve kockázok🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!