Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen gondolkodásmódú ember...

Milyen gondolkodásmódú ember a legirritálóbb számodra?

Figyelt kérdés
Számomra az, aki másokat akar irányítani anélkül, hogy erre felhatalmazása lenne, és ezzel igencsak fel tud dühíteni.
2010. jún. 23. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2010. jún. 23. 22:01
 12/18 anonim válasza:
54%
Igen,van ilyen ismerősöm,nem is egy,akire illik,amit leírtam:szeret diktálni másoknak,és ha valaki esetleg akár szívességből megtesz neki valamit,akkor nem megköszönni fogja,hanem kritizálni.Most élnék egy triviális példával:én kivasalom a ruhákat,és Ő nem azt nézi,hogy kivasaltam,hanem azt,hogy mi benne a nem jó.Ha valamit önállóan csinál valaki,és nem Ő szabhatja meg,hogy azt az adott dolgot hogyan csinálják,akkor köszönet helyett kötekedik és fújtat.Csak egy hétköznapi példa volt. 20:26-os voltam.
2010. jún. 23. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Rühellem amikor valakinek nincs önismerete, és nincs tisztában azzal, mit miért tesz, hanem jól megmagyarázza magának. És aztán nem tanul a saját hibáiból.
2010. jún. 24. 09:44
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Amikor valaki semmit nem csinál, de ha mégis akkor azt hangoztatja fél évig így a kívülállók még sajnálják is, hogy milyen elfoglalt :D
2010. jún. 24. 11:53
 15/18 anonim válasza:
78%
Látom,jött ide valaki,aki az összes felsorolt tulajdonsággal rendelkezik,és szépen lepontozta a válaszokat!Biztosan magára ismert a drága...
2010. jún. 24. 12:02
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

Aki ítélkezik és nem ismeri a toleranciát. Előítéletes és még hangoztatja is. Számomra undorítóak az ilyen emberek. Nem értem, hogy nem képes felfogni valaki azt, hogy mindenki más, senki sem egyforma.

Sajnos a mai világban rengeteg ember előítéletes úgy, hogy még csak nem is ismeri az illetőt. Ez elszomorít. :(

2010. júl. 1. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó mesélj, nem érzed ellentmondásosnak amit írtál? Elítéled azt, aki másokat elítél? Mi? Mindenki más, ugye?
2010. júl. 1. 22:59
 18/18 anonim ***** válasza:

- Aki folyton jártatja a száját. Nem tudja mikor kell beszélni és mikor hallgatni.

- Aki fényezi magát de ha tenni kell akkor remegnek a térdei.

- Az irigy. A sznob. A haszonleső. A tolvaj. A rosszindulatú. A becstelen.

- Aki nem tud disztingválni.

- Na meg a büdös.

szept. 1. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!