Egész nyáron ilyen rossz lesz az idő?
Remélem,hogy nem.
Már egy hete tervezzük a közös strandot egyik barátnőmmel,már egyre többe vagyunk,akik mennénk így együtt,de mindig közbe jön valami.Egyiknap esett az eső,utána csak hűvös volt,aztán fújt a szél,a barátnőm vizsgaalany volt stb....
Ráadásul most éjszaka úgy elkezdett esni,hogy aludni sem bírtam.Ma felhős,esős,hideg idő van felénk.16°C van,azért ez június végén nem természetes:( Nem azt mondom,hogy legyen 35°C-os kánikula,de azért ilyenkor 20°C fölött kéne lennie a hőmérsékletnek.
Abba bele sem merek gondolni,hogy mi lesz itt az országban,ha tényleg esős nyár elé nézünk.Már így is annyi bajt csinált az eső,elég volt ez is bőven:(
15/L
én szabályszerűen bele vagyok betegedve ebbe....ez abnormális és borzalmas. nem elég hogy esik, még hideg is van...tél óta várom a nyarat, a napsütést és egyszerűen nincs, pedig mindjárt július:(:(:(:(
nagyon el vagyok keseredve:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!